FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 29 Ekim 2020 #1 Nereden indirebilirim? Windows Update geldi mi? Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim?
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #2 Windows 10'u indirin
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Ekim 2020 #3 FalconPaw dedi: Nereden indirebilirim? Windows Update geldi mi? Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Update hizmeti ile ben kurabiliyorum şu an. Ek olarak İndir ve Yükle demen gerekiyor. Soruyor sana.
FalconPaw dedi: Nereden indirebilirim? Windows Update geldi mi? Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Update hizmeti ile ben kurabiliyorum şu an. Ek olarak İndir ve Yükle demen gerekiyor. Soruyor sana.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 29 Ekim 2020 #4 Şu güncelleme bana hala gelmediya sinir oldum en sonunda Update asistans ile yükleyeceğim o olacak.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #5 Daha Update gelmedi. Yavaş yavaş yayınlıyorlar. ISO için: Windows 10'u indirin Buraya girip F12 konsolundan telefon gibi girip ISO indirebilirsiniz. 2009'a yükseltmek için yine aynı linke gidip, Hemen Güncelleştirin yazan butona tıklayıp Update Assistant üzerinden 2009'a güncelleştirebilirsiniz.
Daha Update gelmedi. Yavaş yavaş yayınlıyorlar. ISO için: Windows 10'u indirin Buraya girip F12 konsolundan telefon gibi girip ISO indirebilirsiniz. 2009'a yükseltmek için yine aynı linke gidip, Hemen Güncelleştirin yazan butona tıklayıp Update Assistant üzerinden 2009'a güncelleştirebilirsiniz.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #6 FalconPaw dedi: Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Başlata ''winver'' yazın. 20H2 şu an Windows'un kendi sitesinden ISO dosyası olarak indirilebiliyor. Windows Update konusunda bir fikrim yok.
FalconPaw dedi: Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Başlata ''winver'' yazın. 20H2 şu an Windows'un kendi sitesinden ISO dosyası olarak indirilebiliyor. Windows Update konusunda bir fikrim yok.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #7 FalconPaw dedi: Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Başlat tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın ve winver yazın. Çıkan pencerede Sürüm'ün yanında yer alan sürüm numaranızdır.
FalconPaw dedi: Ayrıca Windows sürümünü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Başlat tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın ve winver yazın. Çıkan pencerede Sürüm'ün yanında yer alan sürüm numaranızdır.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 29 Ekim 2020 #8 Samotne Ciasteczka dedi: Başlat tuşuna ve r tuşuna aynı anda basın ve winver yazın. Çıkan pencerede sürüm'ün yanında yer alan sürüm numaranızdır. Eki Görüntüle 719347 Genişletmek için tıkla... Sizin derleme sürümü neden eski?
Samotne Ciasteczka dedi: Başlat tuşuna ve r tuşuna aynı anda basın ve winver yazın. Çıkan pencerede sürüm'ün yanında yer alan sürüm numaranızdır. Eki Görüntüle 719347 Genişletmek için tıkla... Sizin derleme sürümü neden eski?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #9 Xtron dedi: Sizin derleme sürümü neden eski? Genişletmek için tıkla... İlk defa siz söyleyince fark ettim. Eski mi? Temiz kurulum yapmıştım.
Xtron dedi: Sizin derleme sürümü neden eski? Genişletmek için tıkla... İlk defa siz söyleyince fark ettim. Eski mi? Temiz kurulum yapmıştım.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Başlat tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın ve winver yazın. Genişletmek için tıkla... Başlata ''winver'' yazması da yeterli. ''Çalıştır''ı açmasına gerek yok. Hocam bir sorum olacak. Sürüm yanında yer alan ''İS Derlemesi'' neye göre değişiyor bir bilginiz var mı? Bu arada foruma duyurulur. @Samotne Ciasteczka'un ismi Bilal imiş.
Samotne Ciasteczka dedi: Başlat tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın ve winver yazın. Genişletmek için tıkla... Başlata ''winver'' yazması da yeterli. ''Çalıştır''ı açmasına gerek yok. Hocam bir sorum olacak. Sürüm yanında yer alan ''İS Derlemesi'' neye göre değişiyor bir bilginiz var mı? Bu arada foruma duyurulur. @Samotne Ciasteczka'un ismi Bilal imiş.