2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Ekim 2020 #11 Microsoft'un sitesinde olan 20H2 diye biliyorum buradan kurdum ben? Kokona Shiki dedi: Geldi bile ama bazı kullanıcılarda gözükmeyebiliyor bana geldi ama yapmamayı düşünüyorum. Kullanan artsın, hata az çıkarsa yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yapın ilk defa yeni çıkan bir Windows sürümünde hataların çözüldüğüne ve performansın arttığına şahit oldum. Tavsiye ediyorum sistem açılma süresi de çok kısaldı. Driver ve rastgele kilitlenme problemleri de düzeldi. Dosya Ekleri Screenshot_2020-10-29-22-35-41-165_com.android.chrome.jpg 41,6 KB · Görüntüleme: 37
Microsoft'un sitesinde olan 20H2 diye biliyorum buradan kurdum ben? Kokona Shiki dedi: Geldi bile ama bazı kullanıcılarda gözükmeyebiliyor bana geldi ama yapmamayı düşünüyorum. Kullanan artsın, hata az çıkarsa yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yapın ilk defa yeni çıkan bir Windows sürümünde hataların çözüldüğüne ve performansın arttığına şahit oldum. Tavsiye ediyorum sistem açılma süresi de çok kısaldı. Driver ve rastgele kilitlenme problemleri de düzeldi.
Vefik Sami Megapat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #12 Kemânkeş- dedi: Mağarada mıyım ben ya? Bu adamlar bana hep geç yolluyor bu güncellemeyi. 2004 de geç geldi. Genişletmek için tıkla... Beklemen gerekmiyor. Güncelleme aracını buradan indir ve güncelle.
Kemânkeş- dedi: Mağarada mıyım ben ya? Bu adamlar bana hep geç yolluyor bu güncellemeyi. 2004 de geç geldi. Genişletmek için tıkla... Beklemen gerekmiyor. Güncelleme aracını buradan indir ve güncelle.