2 285004 Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ekim 2020 #1 Daha yeni güncelledim bilgisayarı. Sonra, Microsoft hesabımın parolasını istedi. Girdim, ve bilgisayar açıldı. Benim sorunum şu: Eski sürümde şifre falan girmiyordum. Şimdi ise her bilgisayarı açtığımda parola istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Daha yeni güncelledim bilgisayarı. Sonra, Microsoft hesabımın parolasını istedi. Girdim, ve bilgisayar açıldı. Benim sorunum şu: Eski sürümde şifre falan girmiyordum. Şimdi ise her bilgisayarı açtığımda parola istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.696 Makaleler 13 Çözümler 20 26 Ekim 2020 #2 Win + R tuşuna basın. Açılan 'Çalıştır' penceresine tıklayın. 'control userpassword2' ya da 'netplwiz' komutlarını yazın. Komutların ardından Kullanıcı Hesapları ekranı açılacak. 'Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girilmelidir' yazısının yanındaki tiki kaldırın. 'Tamam'a tıklayın.
Win + R tuşuna basın. Açılan 'Çalıştır' penceresine tıklayın. 'control userpassword2' ya da 'netplwiz' komutlarını yazın. Komutların ardından Kullanıcı Hesapları ekranı açılacak. 'Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girilmelidir' yazısının yanındaki tiki kaldırın. 'Tamam'a tıklayın.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 Kullanıcılar kısmında Microsoft hesabı ile hesap oluşturulmuşsa onu ya sil ya da değiş. Belki düzeldi.
Kullanıcılar kısmında Microsoft hesabı ile hesap oluşturulmuşsa onu ya sil ya da değiş. Belki düzeldi.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 26 Ekim 2020 #4 Parola kaldırmayı denediniz mi?
2 285004 Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ekim 2020 #5 Öncelikle herkese teşekkür ederim. Konuyu açtım, çözümü buldum. Gereksiz konu açmışım gibi hissettim kendimi. Çözüm: Hürriyet Windows 10 şifre kaldırma
Öncelikle herkese teşekkür ederim. Konuyu açtım, çözümü buldum. Gereksiz konu açmışım gibi hissettim kendimi. Çözüm: Hürriyet Windows 10 şifre kaldırma