A aLi[GG] Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 171 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #1 Windows 10 20H2'ye temiz kurulumla geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #3 Bende eski İSO mevcut, formattan sonra buradan güncelleme programını indirip geçiş yapıyorum.
A aLi[GG] Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 171 Çözümler 1 2 Aralık 2020 #4 Ben format usb si hazırlarken rufus kulanmıştım. Hangisini tavsiye edersiniz? qweqweee dedi: Bende eski İSO mevcut, formattan sonra buradan güncelleme programını indirip geçiş yapıyorum. Genişletmek için tıkla...
Ben format usb si hazırlarken rufus kulanmıştım. Hangisini tavsiye edersiniz? qweqweee dedi: Bende eski İSO mevcut, formattan sonra buradan güncelleme programını indirip geçiş yapıyorum. Genişletmek için tıkla...
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 Ben hep rufus kullanıyorum, onu tavsiye ederim.