Windows 10 20H2 v2 yazamama sorunu

Hocam 2. kullanıcıdaki şifreyi kaldırın aynı işlemleri ona uygulayın ardından tekrar şifre koyun.
Hocam o olay öyle değil. Aile dışı kullanıcı olarak oluşturup outlook maili yazdım ve dedi ki, "her şey tamam, şimdi kullanıcı kendisi oturum açma yerinde outlook şifresini girerek giriş yapabilir". Oraya gidince oturum aç diye bir düğme çıkıyor basıyorum outlook şifre girme yeri çıkıyor ama oraya bir şey yazamıyorum. Oturumu silip yeniden yapsam düzelir belki he?

Hocam o olay öyle değil. Aile dışı kullanıcı olarak oluşturup outlook maili yazdım ve dedi ki, "her şey tamam, şimdi kullanıcı kendisi oturum açma yerinde outlook şifresini girerek giriş yapabilir". Oraya gidince oturum aç diye bir düğme çıkıyor basıyorum outlook şifre girme yeri çıkıyor ama oraya bir şey yazamıyorum. Oturumu silip yeniden yapsam düzelir belki he?
Düzelebilir tam bilmiyorum. Deneyin.

Hocam galiba Windows'u Kmspico ile etkinleştirdiniz genelde böyle olunca bu sorun ortaya çıkıyor sorunun çözümü @lykiamami nin dediği gibi.
Evet kmspico ile etkinleştirdim ama öncekinde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve ayrıca hocamın verdiği çözüm ile sorunun yarısı düzeldi. Diğer yarısının da nolduğunu görüyorsunuz.

Evet kmspico ile etkinleştirdim ama öncekinde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve ayrıca hocamın verdiği çözüm ile sorunun yarısı düzeldi. Diğer yarısının da nolduğunu görüyorsunuz.
Tavsiyem temiz kurulum ile yeniden Windows kurup 50 liraya falan bir key almanız daha sağlıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı