Windows 10 21H1 0x80070422 hatası

Hayır otamatiğe aldıkça devre dışı kalıyormuş. Hizmetlerle alakası yok sanırım.

Windows'u aktive etmeden kullanırsam güncelleme yapabilir miyim?

Evet yapabilirsiniz ama arka planı değiştiremezsiniz ve Windows'u etkinleştir yazısı sürekli orada durur.

Şu an format atmaya muasit değilim USB belleği bulamadım. Kaspersky tarama yapsam o kaldırır mı?

Windows'u aktive etmeden kullanırsam güncelleme yapabilir miyim?
Bir fark olmuyor, 3 yıl lisans olmadan kullandım geçen günlerde lisans aldım hiç fark yok. Sadece kişiselleştirme ayarları kısıtlı.

KMS kullanmana gerek yok.

Ayrıca güncelleme yapılıyor.

Şu an format atmaya muasit değilim USB belleği bulamadım. Kaspersky tarama yapsam o kaldırır mı?

@Metola hocam diskinizi 2'ye ayırın. 2. diskinizin yedeğini alın ve biçimlendirin. Sonra ISO dosyası indirip normal program açar gibi açın. Setup. Exe yi tıklatın ve 2. diskinize kurun Windows'u. Kurduktan sonra 2.diskinize geçin ve 1. diskinizi biçimlendirin. Bu şekilde %75 format gibi oluyor. USB niz yoksa bunu yapmanızı tavsiye ederim.
Not= verilerinizin yedeğini almayı unutmayın.

Şu anlık güncelleme yapsam yeter o zaman Kaspersky indiriyorum.

Kaspersky ücretsiz versiyonu var mı?

Var = https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus

Teşekkürler hocam USB bellek bulunca temiz kurulum yapacağım.

Hocam dediğimi deneseniz aslında en temizi olur. Çünkü antivirüs ile taratsanız bile sonradan sorunlar çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…