Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #31 DARKBOX dedi: Kaldırır fakat Windows'ta iz bırakır dosyaları bozar. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaptım Kaspersky ile ama hala aynı sorunu yaşıyorum.
DARKBOX dedi: Kaldırır fakat Windows'ta iz bırakır dosyaları bozar. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaptım Kaspersky ile ama hala aynı sorunu yaşıyorum.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 2 Mayıs 2021 #32 Metola dedi: Tam tarama yaptım Kaspersky ile ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam size dediğim taktiği yapın bir önceki mesajımdaki. Yoksa olmaz.
Metola dedi: Tam tarama yaptım Kaspersky ile ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam size dediğim taktiği yapın bir önceki mesajımdaki. Yoksa olmaz.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #33 DARKBOX dedi: Hocam size dediğim taktiği yapın bir önceki mesajımdaki. Yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... USB'yi buldum temiz kurulum yaptım şu an sorunsuz teşekkürler.
DARKBOX dedi: Hocam size dediğim taktiği yapın bir önceki mesajımdaki. Yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... USB'yi buldum temiz kurulum yaptım şu an sorunsuz teşekkürler.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 3 Mayıs 2021 #34 Metola dedi: USB'yi buldum temiz kurulum yaptım şu an sorunsuz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek. Güle güle kullanın
Metola dedi: USB'yi buldum temiz kurulum yaptım şu an sorunsuz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek. Güle güle kullanın