Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Hocam bu konuyu kapatacağım çözüldü olarak işaretliyorum. @PanzerTR
Hocam Experience'tan 471.11 sürücüsüne temiz kurulum ile güncellemiştim ama tekrar mavi ekran hatası aldım ve bu sorunu yaşayan kişi görmedim. Acaba diyorum donanımsal bir sorun olabilir mi?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Hocam bu konuyu kapatacağım çözüldü olarak işaretliyorum. @PanzerTR
Hocam Experience'tan 471.11 sürücüsüne temiz kurulum ile güncellemiştim ama tekrar mavi ekran hatası aldım ve bu sorunu yaşayan kişi görmedim. Acaba diyorum donanımsal bir sorun olabilir mi?
Bu konuyu @PanzerTR hocama bırakıyorum. Baştan beri size o yardim etti. Mavi ekran konularında konuya 1 kişi bakması daha iyi olur. Yoksa konu çorba olur kullanıcının sorunu da çözülmez.
Konuya 50 kişi etiketlemenizin faydası yok. Zaten konuya bakan var eğer birisi daha bakmaya kalkarsa başa dönersiniz.
O kısımdan emin değilim. Geçin şimdilik.
On/Off Charge kaldırın. (Gigabyte On/Off Charger Driver diye geçer)