Windows 10 21H1 geçilmeli mi?

R5 3500X/RX5500XT/16GB 3000Mhz Ram/Kioxia 480 GB(550/500mb/s) SSD/Gigabyte B450M H
Sistemin gayet iyi, düşük sistemlerde performans kaybı yaşayanlar olmuş o yüzden sordum, kesinlikle geçmelisin.
Neresi stabil? 4 GB RAM'de donma olmuyordu şimdi 8 GB RAM'de laptop donuyor, kasıyor. Adam akıllı tek işletim sistem 7-8 serisi. 10-11 olmamış.
Bende stabil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neresi stabil? 4 GB RAM'de donma olmuyordu şimdi 8 GB RAM'de laptop donuyor, kasıyor. Adam akıllı tek işletim sistem 7-8 serisi. 10-11 olmamış.

4 GB RAM ve SSD ile kullanıyordum gram kasma yoktu.

Kardeş Windows'cu değilim normalde, GNU/Linux'çuyum.
Modifiye yaparak çok performans alabilirsin Windows 10'dan.

Oyunlar ve yenilikçi teknolojiler için Windows 10 şart. Gerekli modifikasyonlar ile kullanılabilir oluyor.
1 GB RAM kullanıyor benim sistemde boşta.
4 saniye de açılıyor.
Oyunlarda drop olmuyor ve FPS artışı sağlıyorum.

Modifiyesiz halinde 1.5 ve üstü RAM kullanıyor ve 8 saniyede açılıyordu.
Dünyanın dropu giriyordu.

Bende de SSD var ama yok arkadaş 4 GB ile kasmayan yanına 4 daha ekledim laptopa resmen kafayı yiyor şu an 2.83 GB kullanıyor Chrome ile açılışta 4 GB kullanıyor.

Var mı sizin elinizde modifiyeli Windows bana lazım şu an.

Bende de SSD var ama yok arkadaş 4 GB ile kasmayan yanına 4 daha ekledim laptopa resmen kafayı yiyor şu an 2.83 GB kullanıyor Chrome ile açılışta 4 GB kullanıyor.
Ben NTLite olmadan modifiye ettim, sen de NLite ile modifiye et, sistemin uçar.
Ben kendim modifiye ettim.
Sen de temiz bir Windows 10 indir modifiye et NTlite ile.

Modifiyeli Windows mu oluyor?

NTLite programından maalesef anlamıyorum, imajı bozarım diye korkuyorum, bana modifiyeli güvenilir imaj lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…