Windows 10 21H1 güncellemesi uygulanmıyor

Vileblood

Decapat
Selamlar, Windows'umu 21H1 sürümüne yükselttim. Yükselttikten sonra hiçbir sorun çıkmadı ama bilgisayarı kapatacağım sıra güncelleştir ve kapat seçeneği ve güncelleştir ve yeniden başlat seçeneği vardı. Bende yeniden başlatı seçtim 2-3 dakika ekranda yeniden başlatılıyor yazısı dönüp durdu, güncelleştiriliyor falan yazmadı. En son bilgisayar ekranı geldi ve baktım hiçbir şey değişmemişti. Hemen sonrasında bilgisayarı kapatmak için kapatma yerine girdiğimde yine güncelleştir ve kapat, güncelleştir ve yeniden başlat seçenekleri vardı. Bende herhalde güncelleştirmedi deyip umursamadan güncelleştir ve kapata bastım ve olan oldu ekrana kapatılıyor yazısı değil yeniden başlatılıyor yazısı geldi ve dönüp kapandı. Yine açtım yine güncelleştir ve kapat dedim yine aynısı oldu. Neden böyle oldu bilmiyorum ama tuhaf bir durum yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Sorunu Windows Update'den güncelleştirmeleri denetleyip yükleyip hallettim daha sonrasında güncelleştir kapat seçeneği vesaire gitti. Ama hâlâ neden böyle bir sorun çıktığını merak ediyorum o yüzden konuyu açıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı