CagataySener55 Decapat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Bu konu taşınarak oluşturulmuştur. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra USB 2.0 portlarım çalışmamaya başladı. Yardımcı olabilir misiniz?
Bu konu taşınarak oluşturulmuştur. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra USB 2.0 portlarım çalışmamaya başladı. Yardımcı olabilir misiniz?
H HsynGuler Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 CagataySener55 dedi: Güncellemeden sonra USB 2.0 portlarım çalışmamaya başladı. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunun düzeldi mi kardeşim? Benim de aynı sorunla karşı karşıyayım. Bir türlü düzeltemiyorum. Artı 0 Eksi
CagataySener55 dedi: Güncellemeden sonra USB 2.0 portlarım çalışmamaya başladı. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunun düzeldi mi kardeşim? Benim de aynı sorunla karşı karşıyayım. Bir türlü düzeltemiyorum.
KS KS CagataySener55 Decapat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 HsynGuler dedi: Sorunun düzeldi mi kardeşim? Benim de aynı sorunla karşı karşıyayım. Bir türlü düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi herşeyi denedim portu değişicem galiba Artı 0 Eksi
HsynGuler dedi: Sorunun düzeldi mi kardeşim? Benim de aynı sorunla karşı karşıyayım. Bir türlü düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi herşeyi denedim portu değişicem galiba