c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 20 Mayıs 2021 #21 Hybrid Theory dedi: Sosyalde biraz dolanınca hatırladım. Rehber, Recep Baltaş'a ait. Rehber: Windows 10 21H1 Güncelleme Genişletmek için tıkla... Hocam o zaten vardı ama ben Update'e gelmesini bekliyorum. Bana daha gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Hybrid Theory dedi: Sosyalde biraz dolanınca hatırladım. Rehber, Recep Baltaş'a ait. Rehber: Windows 10 21H1 Güncelleme Genişletmek için tıkla... Hocam o zaten vardı ama ben Update'e gelmesini bekliyorum. Bana daha gelmedi.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.228 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 20 Mayıs 2021 #22 c1unky dedi: Hocam o zaten vardı ama ben Update'e gelmesini bekliyorum. Bana daha gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı ama beklemek yerine rehber ile güncellemeyi açtım.
c1unky dedi: Hocam o zaten vardı ama ben Update'e gelmesini bekliyorum. Bana daha gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı ama beklemek yerine rehber ile güncellemeyi açtım.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 20 Mayıs 2021 #23 Recep Baltaş dedi: FPS düşüşü yaşatan güncelleme çözüleli çok oldu, bilginize. Ana sayfayı takip edebilirsiniz: FPS Düşüren Windows 10 Güncellemesi Düzeltildi Microsoft, Windows 10 için FPS düşüren güncellemeyi yeni bir güncelleme ile düzeltti. Çeşitli güvenlik düzeltmelerini içeren Windows 10 toplu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O güncellemeyi yapmıştım ama düzelmedi bende hatta forumda konu açıldı o güncellemeyi kaldırınca düzeldiğine dair fakat ben güncelleme dosyalarını sildiğim için deneyemedim.
Recep Baltaş dedi: FPS düşüşü yaşatan güncelleme çözüleli çok oldu, bilginize. Ana sayfayı takip edebilirsiniz: FPS Düşüren Windows 10 Güncellemesi Düzeltildi Microsoft, Windows 10 için FPS düşüren güncellemeyi yeni bir güncelleme ile düzeltti. Çeşitli güvenlik düzeltmelerini içeren Windows 10 toplu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O güncellemeyi yapmıştım ama düzelmedi bende hatta forumda konu açıldı o güncellemeyi kaldırınca düzeldiğine dair fakat ben güncelleme dosyalarını sildiğim için deneyemedim.
L llVeteran Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #24 Recep Baltaş dedi: Vanguard gibi berbat bir anti-hile sistemi ile gelen yazılımda sorun yok yani... Genişletmek için tıkla... Adamlar hile engelleme konusunda başarılı fakat aynı zamanda sistemi boğma konusunda da öyle.
Recep Baltaş dedi: Vanguard gibi berbat bir anti-hile sistemi ile gelen yazılımda sorun yok yani... Genişletmek için tıkla... Adamlar hile engelleme konusunda başarılı fakat aynı zamanda sistemi boğma konusunda da öyle.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 30 Mayıs 2021 #25 llVeteran dedi: Adamlar hile engelleme konusunda başarılı fakat aynı zamanda sistemi boğma konusunda da öyle. Genişletmek için tıkla... Kernel mode ring 0 sürücü ile (evet, bir nevi rootkit aslında) adamlar hile sistemi geliştirmiş. Aslında devrimsel, oldukça güzel. Fakat Microsoft güncelleme ile azıcık çekirdeğe dokunan ufak değişiklikler yaptığında patlıyor maalesef.
llVeteran dedi: Adamlar hile engelleme konusunda başarılı fakat aynı zamanda sistemi boğma konusunda da öyle. Genişletmek için tıkla... Kernel mode ring 0 sürücü ile (evet, bir nevi rootkit aslında) adamlar hile sistemi geliştirmiş. Aslında devrimsel, oldukça güzel. Fakat Microsoft güncelleme ile azıcık çekirdeğe dokunan ufak değişiklikler yaptığında patlıyor maalesef.