AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #31 Spydea dedi: @AJFA hocam ben ISO'yu düzenlemeye başladım ve bir şey fark ettim. Bütün ayarlar yapılı. Sürüm 21H1 ve buradan indirdim. Genişletmek için tıkla... Daha önce NTLite kullandıysanız otomatik o ayarlarda kalmış olabilir. Oradaki sürümde böyle bir düzenleme, ayarlama vb. söz konusu değil çünkü.
Spydea dedi: @AJFA hocam ben ISO'yu düzenlemeye başladım ve bir şey fark ettim. Bütün ayarlar yapılı. Sürüm 21H1 ve buradan indirdim. Genişletmek için tıkla... Daha önce NTLite kullandıysanız otomatik o ayarlarda kalmış olabilir. Oradaki sürümde böyle bir düzenleme, ayarlama vb. söz konusu değil çünkü.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #32 AJFA dedi: Daha önce NTLite kullandıysanız otomatik o ayarlarda kalmış olabilir. Oradaki sürümde böyle bir düzenleme, ayarlama vb. söz konusu değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara kendim denemiştim bu konuyu görmeden önce, sanırım o ayarlar kalmış.
AJFA dedi: Daha önce NTLite kullandıysanız otomatik o ayarlarda kalmış olabilir. Oradaki sürümde böyle bir düzenleme, ayarlama vb. söz konusu değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara kendim denemiştim bu konuyu görmeden önce, sanırım o ayarlar kalmış.
E enginbey8108 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 1.664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #33 @AJFA Ustam ya hesap makinesini NTLite hangi kısma eklemeyelim indirdikten sonra?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #34 enginbey8108 dedi: @AJFA Ustam ya hesap makinesini NTLite hangi kısma eklemeyelim indirdikten sonra? Genişletmek için tıkla... Nasıl ekleyebilirsiniz bir fikrim yok ama kurulum sonrasında kurma imkanınız da var.
enginbey8108 dedi: @AJFA Ustam ya hesap makinesini NTLite hangi kısma eklemeyelim indirdikten sonra? Genişletmek için tıkla... Nasıl ekleyebilirsiniz bir fikrim yok ama kurulum sonrasında kurma imkanınız da var.