Windows 10 21H1 Resmi Olarak Yayınlandı!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 10 21H1

Microsoft, Windows 10 21H1 güncellemesini Windows Update kanalı üzerinden yayınladı. Eğer Windows 10 2004 veya daha yeni bir sürümü kullanıyorsanız isteğe bağlı güncellemelerden 21H1’i edinebilirsiniz. Yaklaşık iki hafta önce Microsoft tarafından paylaşılan küçük bir araçla Windows 10 21H1 sürümünü bilgisayarlara kurulabiliyorduk. Şirket, güncellemeyi Windows Update aracılığıyla yapmak isteyen kullanıcılar için 21H1’i isteğe bağlı olarak indirmeye […]

Devamı: Windows 10 21H1 Resmi Olarak Yayınlandı!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 10 21H1

Microsoft, Windows 10 21H1 güncellemesini Windows Update kanalı üzerinden yayınladı. Eğer Windows 10 2004 veya daha yeni bir sürümü kullanıyorsanız isteğe bağlı güncellemelerden 21H1’i edinebilirsiniz. Yaklaşık iki hafta önce Microsoft tarafından paylaşılan küçük bir araçla Windows 10 21H1 sürümünü bilgisayarlara kurulabiliyorduk. Şirket, güncellemeyi Windows Update aracılığıyla yapmak isteyen kullanıcılar için 21H1’i isteğe bağlı olarak indirmeye […]

Devamı: Windows 10 21H1 Resmi Olarak Yayınlandı!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Biliyor musun Ali?
Daha az önce o updateyi Technopattan indirip kurdum manuel olarak :)

21H1 güncellemesinde benim bilgisayarımda performans düşüşü yaşadım tabi bu benle mi kaynaklı bilemedim geri kaldırdım güncellemeyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı