Windows 10 21H1 uygulamalar çalışmıyor

110Quartz

Centipat
Merhaba. Bu bilgisayarı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım. 2 ay önce format attım, her şey normaldi. Fakat birkaç hafta önce neden kaynaklandığını bilmediğim bir şekilde Windows Defender dahil hiçbir uygulama çalışmıyordu. Discord'a girdiğimde oyun oynayacakken, Discord'u arka plana aldığım gibi direkt kapanıyor.

Kullandığım bilgisayar bakım programı veya antivirüsüm zamanlanmış tarama yapamıyor. Görev yöneticisi, hizmetler her şeye baktım fakat her şey normaldi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Hizmetler dışında hiçbir uygulama arka plana alınmıyor.

onfig.PNG

msc.PNG

görev.PNG

Sisteminizde herhangi bir şekilde oynama yaptınız mı?(manuel olarak)

Evet, birkaç değişiklik yaptım. SysMain ve Windows Search gibi gereksiz hizmetleri kapattım.
Kısacası bilgisayarı optimize edecek birkaç ayar yaptım.

Eki Görüntüle 1117589

Eki Görüntüle 1117590

Eki Görüntüle 1117591

Evet, birkaç değişiklik yaptım. SysMain ve Windows Search gibi gereksiz hizmetleri kapattım.
Kısacası bilgisayarı optimize edecek birkaç ayar yaptım.

Attığınız SS'lerde bir sorun gözükmüyor zaten SysMain, ws Search bende de kapalı muhtemelen System32 içerisinmdeki birkaç dosya bozulmuş bunları tespit edip düzeltmek işkence olacaktır. Temiz format atıp, sisteminizi kullanın.
Not: Önemli dosyalarınız varsa yedeklemeyi unutmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı