Windows 10 21H2 güncellemesi çok uzun sürüyor

Arbysaall

Hectopat
Daha fazla  
Bugün saat 13.00 da güncellemeyi başlattım. Yükleniyor aşamasının uzun sürmesinin yanı sıra tekrarlanıyor. Yüklenme aşaması 2 kez tekrarlandı, bende bug a girdiğini düşünüp bilgisayarı tekrar başlattım ancak değişen bir şey olmadı. Değişmesinin aksine daha uzun sürüyor. Kısacası 21H2 güncellemesi çok uzun sürüyor. Ne yapmalıyım?

Bugün saat 13.00 da güncellemeyi başlattım. Yükleniyor aşamasının uzun sürmesinin yanı sıra tekrarlanıyor. Yüklenme aşaması 2 kez tekrarlandı, bende bug a girdiğini düşünüp bilgisayarı tekrar başlattım ancak değişen bir şey olmadı. Değişmesinin aksine daha uzun sürüyor. Kısacası 21H2 güncellemesi çok uzun sürüyor. Ne yapmalıyım?
Yükseltme, Windows 10 version 20H1 ya da daha üstü bir sürümden yapılıyorsa anormallik olabilir. Windows BT klasörünü silip medya oluşturma aracını kullanarak yükseltmeyi tekrarlayınız.

Bu dosya ne işe yarar tam olarak? Silmemin sonuçları ne olur?
Windows BT, güncelleme dosyalarını barındırır. Dosyalarda oluşan ya da normal gitmeyen bir durumda yükleme takılı kalabilir. Siz yeniden başlatsanız bile dosyalar Windows BT'de saklı kalır. Dolayısıyla yükleme kaldığı yerden devam eder fakat siz Windows BT klasörünü kaldırırsanız güncelleme dosyaları silineceği için güncelleme baştan başlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı