Windows 10 21H2 güncellemesi yapılmalı mı?

Yapmanız bir zarar sağlamaz aksine yarar sağlar. Güncel olmak en iyisidir. Güncellemeler hataları giderir, yeni özellikler ekler ve güvenlik açıklarını kapatır.

Ben biseyi merak ediyorum. Gelen güvenlik güncellemeleri bilgisayarda virüs varsa onlarımı siliyor?
Hayır veritabanını günceller. Virüs silmek için Güvenli Modda internet bağlantısını kesip Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap.

Windows Defender'ı geliştiriyor. Yeni çıkan ve Defender'ın henüz tanımadığı virüsleri de tanımasını sağlıyor bu güncellemeler. Tam tarama yaptığınızda virüsü bulma ve yok etme olasılığı yükseliyor böylece. Eskisinden daha zekalı oluyor. Ayrıca bir de sistemdeki güvenlik açıklarını kapatıyorlar. Ama Defender'ın hayla kat edecek çok yolu olduğu için virüs silmede Kaspersky ve Malwarebytes hayla liderliği götürecek gibi duruyor.

Bu güncellemeyi yaparsam ne olur?
Boyutu küçük ve son derece hızlı bitti. Windows güncellemeler ile zaten hazırlamış 21H2'ye galiba.
Ben biseyi merak ediyorum. Gelen güvenlik güncellemeleri bilgisayarda virüs varsa onlarımı siliyor?
Windows'un açıklarını kapatılıyor gelen güvenlik güncelleştirmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…