leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 30 Mart 2021 #11 ThreeD dedi: Kaç yıllık senin bu emektar. Genişletmek için tıkla... 6 senelik olması lazım ama emin değilim ilk baş farklı birisi kullandığı için. R5 M330 var içinde.
ThreeD dedi: Kaç yıllık senin bu emektar. Genişletmek için tıkla... 6 senelik olması lazım ama emin değilim ilk baş farklı birisi kullandığı için. R5 M330 var içinde.
ThreeD Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2021 #12 leanbeefpatty dedi: 6 senelik olması lazım ama emin değilim ilk baş farklı birisi kullandığı için. R5 M330 var içinde. Genişletmek için tıkla... Ohoo benimki 14 yıllık.
leanbeefpatty dedi: 6 senelik olması lazım ama emin değilim ilk baş farklı birisi kullandığı için. R5 M330 var içinde. Genişletmek için tıkla... Ohoo benimki 14 yıllık.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 30 Mart 2021 #13 ThreeD dedi: Ohoo benimki 14 yıllık. Genişletmek için tıkla... Hay maşaallah. Sen kaç yılda tamamladın güncellemeyi?
ThreeD dedi: Ohoo benimki 14 yıllık. Genişletmek için tıkla... Hay maşaallah. Sen kaç yılda tamamladın güncellemeyi?
ThreeD Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2021 #14 leanbeefpatty dedi: Hay maşaallah. Sen kaç yılda tamamladın güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri kapattım ama Windows 10
leanbeefpatty dedi: Hay maşaallah. Sen kaç yılda tamamladın güncellemeyi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri kapattım ama Windows 10
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 30 Mart 2021 #15 ThreeD dedi: Güncellemeleri kapattım ama Windows 10. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı falan ne var içinde? Mesela GTA SA falan kaldırıyor mu? 14 sene yani benim yaşıma gelmiş neredeyse.
ThreeD dedi: Güncellemeleri kapattım ama Windows 10. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı falan ne var içinde? Mesela GTA SA falan kaldırıyor mu? 14 sene yani benim yaşıma gelmiş neredeyse.
ThreeD Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2021 #16 leanbeefpatty dedi: Hocam ekran kartı falan ne var içinde? Mesela GTA SA falan kaldırıyor mu? 14 sene yani benim yaşıma gelmiş neredeyse. Genişletmek için tıkla... ATI Mobility Radeon HD 4500 serisi var.
leanbeefpatty dedi: Hocam ekran kartı falan ne var içinde? Mesela GTA SA falan kaldırıyor mu? 14 sene yani benim yaşıma gelmiş neredeyse. Genişletmek için tıkla... ATI Mobility Radeon HD 4500 serisi var.