nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 25 Mart 2021 #11 Chitoge Kirisaki dedi: Insider programında mı yani? Öyleyse biraz daha beklesem iyi olur. Insider biraz sorunlu diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Evet katılıp güncelliyorlar resmi olarak yayımlanmadı daha.
Chitoge Kirisaki dedi: Insider programında mı yani? Öyleyse biraz daha beklesem iyi olur. Insider biraz sorunlu diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Evet katılıp güncelliyorlar resmi olarak yayımlanmadı daha.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 25 Mart 2021 #12 YFK dedi: Sadece simgeleri anlatmışsın. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey bulamadım. Hava durumu simgesi bende gözükmüyor.
YFK dedi: Sadece simgeleri anlatmışsın. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey bulamadım. Hava durumu simgesi bende gözükmüyor.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 25 Mart 2021 #13 Ben neden göremedim bu değişiklikleri bende de bu sürüm yüklü?
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Mart 2021 #14 Sefa70 dedi: Insider kanalında. Ben yaklaşık 2 saat bekledim güncelleme için indikten sonra uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Yaklaşık 1 saattir bende bu ekranda. Bu ekran bittikten sonra ne olacak, der misiniz ?
Sefa70 dedi: Insider kanalında. Ben yaklaşık 2 saat bekledim güncelleme için indikten sonra uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Yaklaşık 1 saattir bende bu ekranda. Bu ekran bittikten sonra ne olacak, der misiniz ?
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 25 Mart 2021 #15 Özgür Adam dedi: Ben neden göremedim bu değişiklikleri bende de bu sürüm yüklü? Genişletmek için tıkla... Daha yeni geldi hocam. Güncellemeleri denetleyin.
Özgür Adam dedi: Ben neden göremedim bu değişiklikleri bende de bu sürüm yüklü? Genişletmek için tıkla... Daha yeni geldi hocam. Güncellemeleri denetleyin.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #16 Şu bilgisayarım klasöründeki renkli ikonlar dışında diğerleri tek kelimeyle muazzam. Artık o renkli olanları manuel olarak değiştiririz, başka çare yok.
Şu bilgisayarım klasöründeki renkli ikonlar dışında diğerleri tek kelimeyle muazzam. Artık o renkli olanları manuel olarak değiştiririz, başka çare yok.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 25 Mart 2021 #17 Bu değil mi arkadaşlar?
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Mart 2021 #18 Sefa70 dedi: Daha yeni geldi hocam. Güncellemeleri denetleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güncellemeyi yaptım fakat bu ekranda bu ekrandan sonra ne yapılacak değişecek mi arayüz ?
Sefa70 dedi: Daha yeni geldi hocam. Güncellemeleri denetleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güncellemeyi yaptım fakat bu ekranda bu ekrandan sonra ne yapılacak değişecek mi arayüz ?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 25 Mart 2021 #19 Sefa70 dedi: Daha yeni geldi hocam. Güncellemeleri denetleyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi denetledim gelmedi güncelleme.
Sefa70 dedi: Daha yeni geldi hocam. Güncellemeleri denetleyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi denetledim gelmedi güncelleme.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 25 Mart 2021 #20 metin2oynuyorum dedi: Teşekkür ederim hocam. Yaklaşık 1 saattir bende bu ekranda. Bu ekran bittikten sonra ne olacak, der misiniz ?Eki Görüntüle 941024 Genişletmek için tıkla... Bu ekran için bilmiyorum hocam. İptal diyip yeniden diyebilir ya da bekleyebilirsiniz. SON FX BÜKÜCÜ dedi: Eki Görüntüle 941025 Bu değil mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hayır Insider kanalına katılman gerekiyor.
metin2oynuyorum dedi: Teşekkür ederim hocam. Yaklaşık 1 saattir bende bu ekranda. Bu ekran bittikten sonra ne olacak, der misiniz ?Eki Görüntüle 941024 Genişletmek için tıkla... Bu ekran için bilmiyorum hocam. İptal diyip yeniden diyebilir ya da bekleyebilirsiniz. SON FX BÜKÜCÜ dedi: Eki Görüntüle 941025 Bu değil mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hayır Insider kanalına katılman gerekiyor.