Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #11 DexonZERO dedi: Çoğu oyuncu için değil. Genişletmek için tıkla... Linux oyun konusunda aşırı gelişti. Kendi oynadığım oyunlarda daha yüksek FPS alıyorum. Emre Çınar 56 dedi: Kolaylık bakımından Windows daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'i denemelisiniz.
DexonZERO dedi: Çoğu oyuncu için değil. Genişletmek için tıkla... Linux oyun konusunda aşırı gelişti. Kendi oynadığım oyunlarda daha yüksek FPS alıyorum. Emre Çınar 56 dedi: Kolaylık bakımından Windows daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'i denemelisiniz.
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 21 Nisan 2024 #12 Regicide dedi: Linux oyun konusunda aşırı gelişti. Kendi oynadığım oyunlarda daha yüksek FPS alıyorum. Linux Mint'i denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Anticheat gibi sistemlerde sorun çıkarıyor mu?
Regicide dedi: Linux oyun konusunda aşırı gelişti. Kendi oynadığım oyunlarda daha yüksek FPS alıyorum. Linux Mint'i denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Anticheat gibi sistemlerde sorun çıkarıyor mu?
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #13 DexonZERO dedi: Anticheat gibi sistemlerde sorun çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hâla bu durum mevcut ancak çok daha az. Bence tek sorun Riot oyunları.
DexonZERO dedi: Anticheat gibi sistemlerde sorun çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hâla bu durum mevcut ancak çok daha az. Bence tek sorun Riot oyunları.
E Emre Çınar 56 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 21 Nisan 2024 #14 DexonZERO dedi: Anticheat gibi sistemlerde sorun çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen Linux Mint'i denedim ve bana gene de zor geldi terminali kullanmak falan.
DexonZERO dedi: Anticheat gibi sistemlerde sorun çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen Linux Mint'i denedim ve bana gene de zor geldi terminali kullanmak falan.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #15 Emre Çınar 56 dedi: Hocam şahsen Linux Mint'i denedim ve bana gene de zor geldi terminali kullanmak falan. Genişletmek için tıkla... Terminali kullanmanıza gerek yok. Alternatif olarak Zorin OS de kullanılabilir.
Emre Çınar 56 dedi: Hocam şahsen Linux Mint'i denedim ve bana gene de zor geldi terminali kullanmak falan. Genişletmek için tıkla... Terminali kullanmanıza gerek yok. Alternatif olarak Zorin OS de kullanılabilir.
Ranchen Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.381 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #16 Emre Çınar 56 dedi: Desene hocam çoğu bilgisayar çöp olcak Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam Windows 11'in lmodlu sürümleri Windows 10 ile eşdeğer veya daha hızlı olabilir.Ortalama 1.2 GB RAM kullanımları oluyor. Ranchen dedi: Olmaz hocam Windows 11'in lmodlu sürümleri Windows 10 ile eşdeğer veya daha hızlı olabilir.Ortalama 1.2 GB RAM kullanımları oluyor. Genişletmek için tıkla... Veya LTSC sürümleri kullanılabilir. Son düzenleme: 21 Nisan 2024
Emre Çınar 56 dedi: Desene hocam çoğu bilgisayar çöp olcak Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam Windows 11'in lmodlu sürümleri Windows 10 ile eşdeğer veya daha hızlı olabilir.Ortalama 1.2 GB RAM kullanımları oluyor. Ranchen dedi: Olmaz hocam Windows 11'in lmodlu sürümleri Windows 10 ile eşdeğer veya daha hızlı olabilir.Ortalama 1.2 GB RAM kullanımları oluyor. Genişletmek için tıkla... Veya LTSC sürümleri kullanılabilir.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #17 Ranchen dedi: Olmaz hocam Windows 11'in lmodlu sürümleri Windows 10 ile eş değer veya daha hızlı olabilir. Ortalama 1.2 GB RAM kullanımları oluyor. Veya LTSC sürümleri kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... LTSC sürümlerinde haklısınız ama moflu Windows 11 ISO'ları güvenilir değil. Zaten Windows kullanan birinin güvenlik endişesi olması ironik olurdu.
Ranchen dedi: Olmaz hocam Windows 11'in lmodlu sürümleri Windows 10 ile eş değer veya daha hızlı olabilir. Ortalama 1.2 GB RAM kullanımları oluyor. Veya LTSC sürümleri kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... LTSC sürümlerinde haklısınız ama moflu Windows 11 ISO'ları güvenilir değil. Zaten Windows kullanan birinin güvenlik endişesi olması ironik olurdu.