cavidqiyasli Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı İntel(R) UHD Graphcs İşlemci i3-1115G4 @ 3.00GHz Arkadaşlar Windows 10 da disk temizlerken böyle bir şeyle karşılaştım (Windows Update temizleme) bunu temizle diyorum. Temizlemiyor kalıyor burada bunu nasıl temizleyebilirim? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Arkadaşlar Windows 10 da disk temizlerken böyle bir şeyle karşılaştım (Windows Update temizleme) bunu temizle diyorum. Temizlemiyor kalıyor burada bunu nasıl temizleyebilirim? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 16 Şubat 2025 #2 O hayli uzun sürüyor. Sende hata mı veriyor, yoksa sen, işlem bitmeden mi kapıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS cavidqiyasli Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Zorandor dedi: O hayli uzun sürüyor. Sende hata mı veriyor, yoksa sen, işlem bitmeden mi kapıyorsun? Genişletmek için tıkla... yok bitmesini bekliyom bitiyor tekrar bakiyom temizlenmemiş öylece kalmış. Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: O hayli uzun sürüyor. Sende hata mı veriyor, yoksa sen, işlem bitmeden mi kapıyorsun? Genişletmek için tıkla... yok bitmesini bekliyom bitiyor tekrar bakiyom temizlenmemiş öylece kalmış.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 16 Şubat 2025 #4 cavidqiyasli dedi: yok bitmesini bekliyom bitiyor tekrar bakiyom temizlenmemiş öylece kalmış. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş, bende hiç olmadı o. Uzun sürüyor evet ama sonrasında silinecek dosya bırakmıyor bende. Artı 0 Eksi
cavidqiyasli dedi: yok bitmesini bekliyom bitiyor tekrar bakiyom temizlenmemiş öylece kalmış. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş, bende hiç olmadı o. Uzun sürüyor evet ama sonrasında silinecek dosya bırakmıyor bende.
KS KS cavidqiyasli Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Zorandor dedi: İlginçmiş, bende hiç olmadı o. Uzun sürüyor evet ama sonrasında silinecek dosya bırakmıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bunun bir yolu varmı youtube de falan. Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: İlginçmiş, bende hiç olmadı o. Uzun sürüyor evet ama sonrasında silinecek dosya bırakmıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bunun bir yolu varmı youtube de falan.