XLlonKJEE Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 293 Çözümler 2 13 Şubat 2025 #1 Saatlerdir şuna uğraşmaktayım, katalogtan Update indirdim olmadı, Update hizmetini kapat aç yaptım olmadı. Software kayıtlarını sildim olmadı, sorun giderici açtım olmadı. Hocalarım kol kanat gerin ne yapmam lazım. %95'te hazırlanıyor ekranında kaldı, ilerlemiyor. Kapatıp açıyorum, yine aynı durumda kalıyor.
Saatlerdir şuna uğraşmaktayım, katalogtan Update indirdim olmadı, Update hizmetini kapat aç yaptım olmadı. Software kayıtlarını sildim olmadı, sorun giderici açtım olmadı. Hocalarım kol kanat gerin ne yapmam lazım. %95'te hazırlanıyor ekranında kaldı, ilerlemiyor. Kapatıp açıyorum, yine aynı durumda kalıyor.
Çözüm XLlonKJEE 13 Şubat 2025 claus dedi: Temiz önyükleme yapıp o şekilde bir dener misin ? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Windows güncelleştirme aracı ile indirdim şu an bir sorun yok.
claus dedi: Temiz önyükleme yapıp o şekilde bir dener misin ? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Windows güncelleştirme aracı ile indirdim şu an bir sorun yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.137 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 Temiz önyükleme yapıp o şekilde bir dener misin ? Artı 0 Eksi
KS KS XLlonKJEE Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 293 Çözümler 2 13 Şubat 2025 #3 claus dedi: Temiz önyükleme yapıp o şekilde bir dener misin ? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Windows güncelleştirme aracı ile indirdim şu an bir sorun yok. Artı 0 Eksi Çözüm
claus dedi: Temiz önyükleme yapıp o şekilde bir dener misin ? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. Windows güncelleştirme aracı ile indirdim şu an bir sorun yok.