Windows 10 22H2 güncellemesinden sonra Sistem "Windows hazırlanıyor ekranında takılı kaldı"

Framboğaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC de SSD olmasına rağmen neredeyse 20 dakikadır bekliyorum. Hâla da beklemekteyim. Windows 10 22H2 güncellemesini indirdim ve yeniden başlat dediğimde beni uzun uzun bekletti. Neden böyle oldu?

Dosya Ekleri

• 20230121_172129.jpg
    203,2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC de SSD olmasına rağmen neredeyse 20 dakikadır bekliyorum. Hâla da beklemekteyim. Windows 10 22H2 güncellemesini indirdim ve yeniden başlat dediğimde beni uzun uzun bekletti. Neden böyle oldu?

Bekleyin hocam. Çözüm beklemek bilgisayari kapatırsanız sistem dosyaları zarar görebilir.

Bekleyin hocam. Çözüm beklemek bilgisayari kapatırsanız sistem dosyaları zarar görebilir.

SSD'yi daha bugün garantiden teslim aldım Windows Update girip güncelleyeyim dedim eksikleri, sonrasında böyle kaldı.

Bazen uzun sürebilir. Bekleyin, düzelecektir.

Bazen uzun sürebilir. Bekleyin, düzelecektir.

Tahminen kaç dakika sürüyor, SSD'li bir sistemde 1 saati aşkın sürmesi normal mi?
Ekran kartı: GTX 1660 Super.
Anakart: B450M
RAM: 16 GB.
İşlemci: i3 12100F.

Önceden de güncellemiştim ama bu kadar uzun sürmemişti.

Net bir süre veremem ama uzun sürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…