Windows 10 22H2 güncellemesiyle bilgisayar bozulur mu?

pwomwpw

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6 GB RAM
SSD veya HDD modeli
296 GB HDD
Ekran kartı
Nvidia Geforce G105M 512 MB
İşlemci
Intel Core i3 4 çekirdekli
Bilgisayarda 6 GB RAM var ve Windows 10 22H2 güncellemesi yaptım. Tüm programları güncelledim, PC kasmıyor, donmuyor, mavi ekran vermiyor. Öylesine sordum, kafama takıldığı için.

Veya PC güncellersem her geldiğinde PC bozulur mu? Bazıları diyor ki "Ben güncelledim, PC açılmadı" veya "Anakart yandı." falan. O yüzden ben bugüne kadar güncelleme hiç yapmadım. En yeni ISO indirdim, kullandım. Şimdi güncelliyorum, bazıları diyor bozuluyor. Sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz yorumları piyasaya salan kişilerin çoğu bilgisayarı zaten halihazırda bozmuştur, suçu güncellemeye atıyordur.

Kırk yılda bir sorunlu güncellemeler çıkar ama bunlar bilgisayarı bozmaz. Atıyorum, internet bağlantısı problemleri olur. Onun da güncellemesi 1-2 güne yayınlanarak problem onarılır.

AMA YAPTIM ANCAK GUNCELLEME OLURKEN BEN YOUTUBE BAKIYORDUM 7-8 TANE SAYFA ACIK TI VE PC DEN BIP SESI GELDI SONRA 1 DK SONRA YINE BIP SESI GELDI SONRA GUNCELLEME OLANA DEK OYLE GELDI BITIINCE PC KENDISINI RESET LIYOR GIBI GOSTERIYOR YA GUNCELLEMEDE ORAS8 %100 DOLANA KADAR BIP SESI GELDI AMA INDI BIR PROBLEM YOK

Technopat Haberler

Geri
Yukarı