Arkadaşlar ISO'lar güncelleme aldığı zaman ıs sürümü de değişiyor bildiğiniz gibi. Mesela UUP Dump'da en son 19045.2673 sürümü paylaşılmış. Sanırım en günceli bu. Tamamen stabil olarak önerebileceğiniz bir sürümü var mı acaba? Çünkü Microsoft bir güncelleme ile düzgün çalışan sistemi bozabiliyor biliyorsunuz. Bana stabil ve hızlı çalışan bir sürüm lazım. 2 gündür LTSB ve LTSC sürümlerini kullanıyorum en ufak kasma ve takılma olmadan FPS düşmeden oynadığım oyunları şu an oynayamıyorum ciddi performans sorunları çıktı ortaya. Daha önce 22H2 kullanıyordum hangi sürüm olduğunu unuttum lakin o zaman bu sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Ben NTLite ile ISO'yu düzenliyorum Defender'i falan tamamen kapatıyorum o şekilde format atıyorum bir de güncellemeleri 2050 yılına kadar erteliyorum kafam rahat kullanıyorum. Önereceğiniz sürümleri bekliyorum. Her zaman güncel olan iyi olmuyor biliyorsunuz. Son olarak cumulative Update ile feature Update nedir? Performans olarak farkları var mı?
uup dump sitesi buradan indireceğim.
uup dump sitesi buradan indireceğim.