Windows 10 22H2 ISO önerisi

Dexus

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon(tm) II X2 250
3,20 Ghz Processor
4 Gb Ram
AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı
Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart
Meslek
Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri
Merhaba. Ben bir bilgisayarcı da çalışıyorum ve formatta sürekli ileri demek çok zaman alıyor. Otomatik kurulabilen sadece disk ayarını yapabileceğimiz bir ISO var mı? Google Chrome WinRAR vb. uygulamalar yüklü olsun.

Bu ISO ile olması zor bir şey. Onun yerine bir flasha içindeki exe dosyalarını oto çalıştırabilirecek kurabilecek bir kod olabilir.

Otomatik kurulum için ISO dosyasını kendiniz özelleştirin. Bunun için çok sayıda makale ve araçlar mevcut. Başka yerden alınana pek güven olmaz.

Bu ISO ile olması zor bir şey. Onun yerine bir flasha içindeki exe dosyalarını oto çalıştırabilirecek kurabilecek bir kod olabilir.

Şey zaten öyle bir programım var. Ben sadece ileri demeden otomatik kurulan bir ISO istiyorum içinde mümkünse program olsun olmasa da olur yani.

Bunun için bir sistem kurun yüklü olmasını istediğiniz program ve ayarları yapın sonra o windows imajını yedek alın. Sonra kuracağınız sisteme aldığınız imajı yükleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce böyle bir şey yapmaya uğraştım ama sürekli hata aldım.

Şey zaten öyle bir programım var. Ben sadece ileri demeden otomatik kurulan bir ISO istiyorum içinde mümkünse program olsun olmasa da olur yani.

ISO dosyasını flasha program ile atmadan önce klosorün program klosorüne dosya ekleme izni veriyorsa bir de öyle deneyin.

Bunun için bir sistem kurun yüklü olmasını istediğiniz program ve ayarları yapın sonra o Windows imajını yedek alın. Sonra kuracağınız sisteme aldığınız imajı yükleyin.

Tam olarak nasıl yapacağım bunu bir de driver sorunu falan sorun çıkmaz değil mi çünkü farklı farklı pclere kuracağım.

Tam olarak nasıl yapacağım bunu bir de driver sorunu falan sorun çıkmaz değil mi çünkü farklı farklı pclere kuracağım.

Sadece aklıma geldiği için dedim olmaz bence ama denemekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…