Windows 10 22H2 komik hata

Grenouille

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar! Çok ilginç bir hata ile karşılaştım. Windows 10'da karanlık moda geçince veya sadece uygulama modunu koyu olarak değiştirince başlat menüsündeki kişiler uygulamasının simgesi kayboluyor. Bu uygulama başlangıca sabitle dendiğinde buga giriyor bir daha başlangıçtan kaldırılamıyor. Windows'u onarma komutları vs. işe yaramıyor. Temiz kurulum yapmak da bir işe yaramıyor. Bu saçmalığı nasıl çözebilirim? Aynı sorunu yaşayan var mı?

Windows 10 Home SL
Windows sürümü 22H2 (İS Derlemesi 19045.3271)

Bu sorunu format sonrası yaşadım. Kendi kendine düzelmişti bir sonraki güncelemede düzeltirler. Pek kayda değer bir sorun da değil zaten.

Bu sorunu format sonrası yaşadım. Kendi kendine düzelmişti bir sonraki güncelemede düzeltirler. Pek kayda değer bir sorun da değil zaten.
Microsoft'un bu ufak sorunu ortadan kaldıracağını zannetmiyorum. Bu ve buna benzer daha fazla hatayla karşılaşmamayı umut ediyorum.

Bende de oluyordu, kafaya takmadım. Hemde gereksizdi diye CCleaner ile uygulamanı kaldırmıştım.

Microsoft'un bu ufak sorunu ortadan kaldıracağını zannetmiyorum. Bu ve buna benzer daha fazla hatayla karşılaşmamayı umut ediyorum.
Öyle aman aman bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Hiç bir şey kusursuz değil sonuçta. Geri Bildirim Merkezi'nden veya Microsoft Community'den bildirin. Community pek işe yaramaz ama dikkat çeker.

Kişiler uygulamasını kullanmadığım için hep silerim o yüzden böyle dertlerim hiç olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…