Windows 10 22H2 Pininiz kullanılamıyor uyarısı

hmtcbn4646

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İ5 11260H \ GPU: RTX3050 4GB GDDR6 \ RAM: 2X8GB KİNGSTON 3200MHZ \ ROM: 500GB+512GB M2SSD DELL G15 5511
Meslek
harita teknikeri
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB M.2 SSD
Ekran kartı
130W RTX 3060
İşlemci
R7 5800H
Windows 10'da Armoury Crate kurulumu sırasında 501 hata kodu ile karşılaştı tekrar kurulumda yine hata verdi. İzlediğim bir videoda bazı ASUS hizmetlerini kaldırıyordu, yaptım bende ancak yanlışlıkla başka hizmeti de kapatmış olduğumu düşünüyorum, laptopu açtığımda pininiz kullanılamıyor diyor tekrar ayarlamak için tıklayın diyor. Technopat Sosyal olsun veya diğer forumlarda vs. araştırdım çözüm bulamadım. Sistem geri yükleme çalışmıyor, pinimi ayarlaya tıklayınca da olmuyor çok kez denedim güvenli modda da denedim aynı ekran geliyor. Format atmadan bu sorunu çözmem lazım önemli dosyalarım ve programlarım var, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG20230509192142.jpg
    IMG20230509192142.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 26
Windows 10'da Armoury Crate kurulumu sırasında 501 hata kodu ile karşılaştı tekrar kurulumda yine hata verdi. İzlediğim bir videoda bazı ASUS hizmetlerini kaldırıyordu, yaptım bende ancak yanlışlıkla başka hizmeti de kapatmış olduğumu düşünüyorum, laptopu açtığımda pininiz kullanılamıyor diyor tekrar ayarlamak için tıklayın diyor. Technopat Sosyal olsun veya diğer forumlarda vs. araştırdım çözüm bulamadım. Sistem geri yükleme çalışmıyor, pinimi ayarlaya tıklayınca da olmuyor çok kez denedim güvenli modda da denedim aynı ekran geliyor. Format atmadan bu sorunu çözmem lazım önemli dosyalarım ve programlarım var, yardımcı olursanız sevinirim.
Kapattığınız hizmeti tekrar açmadan başlamaz fakat windowsada erişemiyorsunuz. Bilgisayarı kapatın açılırken F8 tuşuna basarak gelişmiş seçeneklere girin ve dosyalarınızı kurtararak sıfırlama modunu seçin. Ya da aynı şekilde USB ile format atarken yükselt derseniz dosyalarınız silinmez yine düzelmez ise temiz kurulum şart olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı