Windows 10 22H2 sorunları neler?

lakebodom

Hectopat
Daha fazla  
Selam iyi geceler herkese bugün denediğim Windows 10 sürümlerinden aralarından en rezili olan 22H2 hakkında konuşacağım.

Denediklerim: Windows 10 21H1 Windows 10 LTSB 2016 Windows 10 22h2.

Aralarından en saçma sapan dengesiz çalışanı 22H2 bence son güncelleme sonrası o kadar fazla sorun yaşıyorum ki benim bilgisayarımda mı sorun var acaba diye düşünmüştüm ilk başta ama 21H1 ve LTSB 2016 2 ay falan kullandım hiçbir sorun çıkmadı 22H2 arada bir Windows gezgininde 3GB RAM tüketiyor performans ve boot süreside fazlasıyla dengesiz umarım Microsoft bunu düzeltir artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende güncelleme yaptikdan sonra Valorant'ta secure bot enabled sorunu aldım. BIOS'tan secure botu açmak zorunda kaldım önceden nasıldı bilmiyorum inşaallah farklı sorunlar yaşamam.

Windows 10 21H2 stabilite iken 22H2 ile sistem gereksinimleri bir tik yükseltildi bunun akabinde sistem ağırlaştı biraz.

Windows 10 21H2 stabilite iken 22H2 ile sistem gereksinimleri bir tik yükseltildi bunun akabinde sistem ağırlaştı biraz.

21H1 kullanmayı istiyorum şu an LTSB 2016 kurulu hangisi daha iyi performans verir bilemedim açıkçası.

21H1 kullanmayı istiyorum şu an LTSB 2016 kurulu hangisi daha iyi performans verir bilemedim açıkçası.

22H1 veya 21H2 Home Single languane oyun için yeterlidir en iyisi ram kullanimi bayağı düşüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…