emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 10 Ekim 2023 #1 PC'yi formatlamadan bu sürüm düşürme yapılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2023
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2023 #2 emrah_8 dedi: PC'yi formatlamadan bu sürüm düşürme yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri geri alma vardı denetim masasında.
emrah_8 dedi: PC'yi formatlamadan bu sürüm düşürme yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri geri alma vardı denetim masasında.
emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 10 Ekim 2023 #3 Synth36 dedi: Güncellemeleri geri alma vardı denetim masasında. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neredeydi? Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından son güncellemeleri silmek istediğimde silmiyorda.
Synth36 dedi: Güncellemeleri geri alma vardı denetim masasında. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neredeydi? Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından son güncellemeleri silmek istediğimde silmiyorda.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2023 #4 emrah_8 dedi: Tam olarak neredeydi? Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından son güncellemeleri silmek istediğimde silmiyorda. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende şu an PC yok yanımda değil tam olarak neredeydi hatırlamıyorum YT'den bakıp bulmuştum bende.
emrah_8 dedi: Tam olarak neredeydi? Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından son güncellemeleri silmek istediğimde silmiyorda. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende şu an PC yok yanımda değil tam olarak neredeydi hatırlamıyorum YT'den bakıp bulmuştum bende.