Windows 10 30 KB/s internet sorunu

Armez

Hectopat
Daha fazla  
MSI Z170-A PRO
İ3 6098 P 3.60 GHZ
8GB RAM DDR 4 2666 MHZ BALLISTIX
ASUS R9 380 4GB
SSD TRANSCEND 128 GB 560 MB/520
Arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum yardım ederseniz sevinirim artık çok fazla sinirli olmaya başladım eski bilgisayara geçiyorum ethernet kablosunu bağlıyorum 16 mbs hızda rahat indirmeler 1 mb çok rahat.
Yeni topladığım bilgisayara geçiyorum takıyorum ethernet kablosunu 30 kb driveları zar zor yükledim saatlerce eksik olan drivelar var ethernet drive da yükledim çözüm bulamıyorum. Hiçbir türlü ne olduysa Win 10 format attıktan sonra oldu Win 8.1'e geçsem düzelir mi ? Gerçekten bilgisayar topladım kullanma fırsatım olmadı ağlama durumuna geldim Recep abi yada konuya hakim olan arkadaşlar lütfen yoruma belirtsin.

Mercury PI945GCM V DDR 2
İNTEL CORE 2 DUO
SAPHHİRE READON HD5570
2X4 RAM DDR2

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun sebebini söylüyorum aynı şekil de bende yaşadım bu bahsettiğin sorunu olay tamamen şu;

Windows 10 u kurduktan sonra sen farkında olmadan otomatik olarak arka planda Windows Güncelleştirmelerini indiriyor ve internet hızını sömürüyor. Sebebi sadece bu başka bir şey değil emin olabilirsin. Kontrol ettiğin de göreceksin.

Aynı şeyi bende yaşadım arkadaş haklı Windows 10 güncellemelerini senin indirmene gerek yok ayrıca ekran kartının driverini felan otomatik olarak indirip kuruyor. Benim bilgisayar ekran kartının driverini indirmiş. Bende indirmişim sonradan ayıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…