Windows 10 32 Bit vs Windows 8.1 32 Bit

Hakann00

Hectopat
Daha fazla  
2 GB RAM'ım var. Windows 10 32 Bit'e mi geçmeliyim: Windows 8.1 32 Bit'e mi? Windows 10'a geçmek istiyorum ama kasar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 desteği bitiyor. Windows 7 kurmak aptallık olur. Windows 8 daha iyi bir seçim olacaktır.
Windows 7'nin desteklenmesinin bitiyor olması bu sistemi kullanmanın gereksiz olduğunu veya kullanılmaması gerektiği anlamlarına gelmiyor. Windows 7 2GB bellekli bir sistemde kullanılabilecek en ideal sistem sayılır. Ayrıca henüz aşırı eski veya günlük rutinleri yerine getirmede kullanılacak programları desteklemeyen bir sistem de değil. Kurulabilir ve kullanılabilir.

Windows 7'nin desteklenmesinin bitiyor olması bu sistemi kullanmanın gereksiz olduğunu veya kullanılmaması gerektiği anlamlarına gelmiyor. Windows 7 2GB bellekli bir sistemde kullanılabilecek en ideal sistem sayılır. Ayrıca henüz aşırı eski veya günlük rutinleri yerine getirmede kullanılacak programları desteklemeyen bir sistem de değil. Kurulabilir ve kullanılabilir.

Ben de bu açıklamanızdan ötürü önerdim :)
Ama anlamak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı