Windows 10 32-bit'ten 64-bit'e geçme

DeletedUser01

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
yok
Daha önce forumdan yardım alarak bilgisayarımı Windows 10 yapmıştım. Fakat bilgisayarıma 32 bit Windows kurulmuş. Bana 32 ya da 64 bit kurma gibi bir seçenek sormadan kurmuştu. Bunu 64 bit nasıl yapabilirim? Forumda bir konuda buldum lakin linkler kırık çıktı.
Bahsettiğim konu : Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Temiz kurulum sonrasında 64 bite geçebilirsiniz.

USB'ye Windows 10 home veya pro 64 bit yazdırın technopat kanalında nasıl yapılcağı var (rufus). Sonra n11den windows 10 lisansı alın. 5 10 15 20 TL değişiyor fiyatlar.

Baız bilgisayar markalarında Win 10 PRO Os'uyla ilgili sorun yaşanabiliyor. Cihazı basic kullanıcısı olarak kullanıyorsanız eğer Win 10 Home Single Language lisansını almanızı öneririm. PRO genelde kurumsal firmalar kullanır.

Kesinlikle temiz kurulum yapmalısın.
Aslında ben Windows 7 den Windows 10 a temiz kurulum ile geçtim lakin bana 32 yada 64 bit gibi bir şey sormadı direkt 32 bite geçirdi. Halbuki bu siteden indirip kurmuştum : Windows 10'u İndirin
Temiz 64 bit için link verebilir misiniz ?
USB'ye Windows 10 home veya pro 64 bit yazdırın technopat kanalında nasıl yapılcağı var (rufus). Sonra n11den windows 10 lisansı alın. 5 10 15 20 TL değişiyor fiyatlar.
Geçerli lisansım var.
Bunu denemiştim 7 den 10 a geçerken. Bios ekranından flashı ilk sıraya aldım ve pc siyah ekranda kalmıştı. Bende direk ISO dosyası olmadan normal indirmiştim. Yani direk bilgisayara kurmuştum.
Linkler kırık değil. Temiz kurulum yapmadan geçemezsiniz.

İndiremiyorum. Aynı hata yandex ve drive'da da var.
Bunu bilmiyordum sağolun.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal biosda Boot ayarları hatalıydı biosu varsayılana döndürüp öyle deneyin. Ayrıca Microsoftun sitesinden MediaCreationTool ile iso dosyası oluşturabilirsiniz Windows10'un Microsoftun sitesinden indirmiyosa chrome çerezlerini ve geçmişini sıfırlayın olmazsa başka bir tarayıcı deneyin.

Yapmıştım bunu. Sonra o MediaCreationTool ile bilgisayara direk Win 10 yüklemeye karar verdim. Direk 32 bit kuruldu. Neye göre 32 yada 64 olmasına karar veriyor ?

Yapmıştım bunu. Sonra o MediaCreationTool ile bilgisayara direk Win 10 yüklemeye karar verdim. Direk 32 bit kuruldu. Neye göre 32 yada 64 olmasına karar veriyor ?
İlk defa gördüğüm bir durum. Sanırım sitede 64 bit ile 32 bit seçeneği vardı diye hatırlıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…