Benim orijinal etkinleştirilmiş Windows 7 Home Premium'um var. Windows 10'a yükseltme yapmak istiyorum ama Media Creation Tool çalışmıyor. Şöyle bir hata veriyor:
Bana direkt Windows 10 64 Bit 22H2 ISO dosyası atabilecek var mı? O ISO'yu USB'ye yazdırıp oradan yükseltebilirim diye düşünüyorum.
Attığınız ISO'yu flaşa yazdırdım şimdi oradaki Setup'u kullanarak yükseltmeyi deneyeceğim.
Yükselttim ama niyeyse ürün anahtarım silindi geri girince kabul etmiyor ben de bildiğim bir hata ile aktifleştirdim. Bu hatayı Microsoft'a bildirirdim ama Windows'a 6000TL vermek bence mantıklı değil. Burada da nasıl yapılacağını yazmayacağım çünkü zaten başka bir bilgisayara ait OEM gömülü anahtar gerektiriyor bende de bir tane 8.0 OEM anahtarı vardı onunla yaptım.
Benim orijinal etkinleştirilmiş Windows 7 Home Premium'um var. Windows 10'a yükseltme yapmak istiyorum ama Media Creation Tool çalışmıyor. Şöyle bir hata veriyor:
Select edition for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.4717) amd64, Turkish on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
uupdump.net
Son güncelli sürüm nfwork 3,5 istersen tik atarak ISO'ya yuklersin