M Mustafafey cefer Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Windows 10 64 Bit Türkçe Dil Paketi arıyorum. Microsoft'un sitesi dahil birçok sitede aradım bulamadım. Bu konu da yardımcı olabilecek var mı?
Windows 10 64 Bit Türkçe Dil Paketi arıyorum. Microsoft'un sitesi dahil birçok sitede aradım bulamadım. Bu konu da yardımcı olabilecek var mı?
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 Eğer Single Language kullanmıyorsan bunun yardımı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer Single Language kullanmıyorsan bunun yardımı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #3 Windows dil paketleri - Microsoft Desteği Windows sürümünüz için ek dil paketlerini indirmeyi, yüklemeyi ve yapılandırmayı öğrenin. support.microsoft.com
Windows dil paketleri - Microsoft Desteği Windows sürümünüz için ek dil paketlerini indirmeyi, yüklemeyi ve yapılandırmayı öğrenin. support.microsoft.com