Çözüldü Windows 10 64 Bit Uyumlu Değil Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The Wolfian

Hectopat
Daha fazla  
PC Windows 7 ultimate 32 bit fakat 64 bit destekliyor buna eminim. Şimdi benim sorunum ben windows media tool aracılığla windows 10 64 bit ISO oluşturdum, sonra ISO'nun içindeki yeni bir klasöre attım. Bitti her şey, sağlam dosya boyutu 4 GB falan tıkladım, bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız windows sürümüyle uyumlu değil. Flash belleğe attım 32 GB sandisk ultra bootan flaSh belleği açıyor fakat windows kurulu başlamıyor, siyah ekran yazılar çıkıyor. ESC basıyorum sanki recovery moddaymış gibi yazılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda aynı sorunu yaşadı, bilgisayarı USB disk ile başlattı sorunsuz bir şekilde Windows 10'a yükseltti.

Zaten setup.exe'den kuramazsın. Boot etmen gerekir.

Ayrıca Driver Booster kullanmayı durdurun bir an önce sisteme yanlış sürücü yüklüyor.

Konu çözüldü arkadaşlar. Flaşh belleğimin içinde bi kaç tane daha dosya vardı onları silmemişim o yüzden boot ekranında onları da görüp başka şeyler çıkarıyormuş karşıma. Çözümü şöyle yaptım bilemek istiyenler için. Flaşh Belleğimi Tamamen Sıfırladım Windows 10 Yükeme Dosyalırını İçine Atıp Öyle Boot Attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…