Windows 10 %97 RAM Kullanımı Sorunu

A4WPinkman

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bir masaüstü topladım. Her şey çok güzel görünürken ara sıra masaüstünde RAM kullanımı %97 oluyor. Aynı şekilde bazen işlemci çok fazla oluyor ve mouse' u zor hareket ettiriyorum, tıkladığım bir şey zar zor açılıyor, sebebi ne olabilir acaba?

Edit: Hdd' nin %100 kullanıldığını fark ettim. Bilgisayar gerçekten yavaş çalışıyor yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
  • EKRAN KARTI: ASUS GTX 970
  • İŞLEMCİ: i5 6500
  • RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400MHz
  • ANAKART: MSI B150 GAMING 3 (2133mhz)
  • HDD: Wd 3.5" Caviar Blue 1TB 7200 RPM
  • İşletim sistemi 64 bit , Norton Security kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bilgisayar ilk açılışta 15 DK boyunca bunları kullanıyor, nedenini çözemedim. Norton büyük olasılıkla o sırada sistem taraması yapıyor disk kullanımının yüksek olması bundan kaynaklanıyor da olabilir

Sabit Diskin hdd den ssd değilse böyle olması normal. Yapman gereken ya ssd bir hdd alman veya görev yöneticisi > hizmetler>hizmetleri aç > windows search gel sağ tık durdur devre dışı bırak > hızlı getirmeye gel onuda aynı şekil durdur devre dışı bırak. Cihazı aç kapa yap sorun düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…