S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 12 Temmuz 2018 #11 Silinen üye dedi: Malwarebytes en babası değil, dahada babası. Kullandığım en adam akıllı virüs programı. Taratmalı yinede bence. Genişletmek için tıkla... Evet dostum Malwarebytes ile de tarama yaptırmıştım. Çok uğraştım çook Bir de yeni konu açtım el atar mısın?
Silinen üye dedi: Malwarebytes en babası değil, dahada babası. Kullandığım en adam akıllı virüs programı. Taratmalı yinede bence. Genişletmek için tıkla... Evet dostum Malwarebytes ile de tarama yaptırmıştım. Çok uğraştım çook Bir de yeni konu açtım el atar mısın?
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 12 Temmuz 2018 #12 O komutları benim konumdan mı aldın bilmem ama uzun zaman önce aynı sorunla ilgili konu açtım ve hala kesin çözümü bulamadım. KMS falan kullandıysan sebebi o da olabilir gerçi. Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin.
O komutları benim konumdan mı aldın bilmem ama uzun zaman önce aynı sorunla ilgili konu açtım ve hala kesin çözümü bulamadım. KMS falan kullandıysan sebebi o da olabilir gerçi. Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin.
Fyria Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #13 Silinen üye dedi: Evet dostum Malwarebytes ile de tarama yaptırmıştım. Çok uğraştım çook Bir de yeni konu açtım el atar mısın? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kurtarmadıysa çözüm format gibi. Recep dayıyı çağıralım buraya. @Recep Baltaş
Silinen üye dedi: Evet dostum Malwarebytes ile de tarama yaptırmıştım. Çok uğraştım çook Bir de yeni konu açtım el atar mısın? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kurtarmadıysa çözüm format gibi. Recep dayıyı çağıralım buraya. @Recep Baltaş
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 12 Temmuz 2018 #14 Silinen üye dedi: Malwarebytes kurtarmadıysa çözüm format gibi. Recep dayıyı çağıralım buraya. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Dostum çoktan format attım
Silinen üye dedi: Malwarebytes kurtarmadıysa çözüm format gibi. Recep dayıyı çağıralım buraya. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Dostum çoktan format attım
1 189913 Kilopat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Temmuz 2018 #15 Bitcoin virüsünden şüpheleniyorum. Güvenli antivirüs programlarıyla derin tarama yapın. O antivirüste çıkmaz ise başka antivirüs programını deneyin.
Bitcoin virüsünden şüpheleniyorum. Güvenli antivirüs programlarıyla derin tarama yapın. O antivirüste çıkmaz ise başka antivirüs programını deneyin.
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #16 Genelde torrentlerden bulaşan virüslerden oluyor
Extingale Hectopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #17 Windows orijinal değil arkadaşlar. KMS'i kurucaktım virüssüz bulamadım. Büyük ihtimal Miner program var pcde. Bunun çözümü nedir?
Windows orijinal değil arkadaşlar. KMS'i kurucaktım virüssüz bulamadım. Büyük ihtimal Miner program var pcde. Bunun çözümü nedir?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 16 Temmuz 2018 #18 Extingale dedi: Windows orijinal değil arkadaşlar. KMS'i kurucaktım virüssüz bulamadım. Büyük ihtimal Miner program var pcde. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... En temizi format at.
Extingale dedi: Windows orijinal değil arkadaşlar. KMS'i kurucaktım virüssüz bulamadım. Büyük ihtimal Miner program var pcde. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... En temizi format at.