Çözüldü Windows 10 %99 Disk kullanımı ve Yavaşlık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

traveller1287

Kilopat
Bugün sistemimi W10'a yükselttim ve GTX 750 Ti taktım. Daha sonra sistemde ara sıra %99 disk kullanımı oluyor. Hatta 4 gb 'lik rarı zar zor çıkardı. HDD'de sorun olabileceğini düşündüm ve HDD tune yazılımıyla kontrol ettim. Error scan ve health da sıkıntı çıkmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorun hala devam ediyor.

1 gün önce oynadığım The Witcher 3 de anlık takılmalar yaşanıyor. Lütfen yardım edin.
@Asım Demir @Recep Baltaş @THE_MILLER

Son düzenleme:
Bu sorun iki gün önce benim dikkatimi de çekti dizüstü bilgisayarda görev yöneticisinden baktığımda disk kullanımı bazen %100 oluyordu. Masaüstüne de baktım böyle bir sorun varmı diye onda da yüksek değerler gorunuyordu. Yani sorun windows ta olabilir. Oyunda kasma yaşaman da bence normal. 750ti giriş seviyesi bir kart.

Bu sorunu bende yaşadım. Hizmetlerden Windows search update bunları durdurdum sonra otomatikten kapalı konuma getirdim. Bunun gibi bir kaç şey daha değiştirdim yanlış hatırlamıyorsam. Sonra bir daha çıkmadı

Keşke biraz araştırma yapıp konuşsanız. Testlere baktığınızda kasmadığını göreceksiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta ben 768p de medium-high ayarlarda oynuyorum yani oyun 50-60 fps arasında geziyor.

Disk kullanımı sorunu çözüldü heralde. Ama 1-2 saniyelik takılmalar devam ediyor. Anlamadığım nokta daha dün hiçbir sıkıntı yoktu. Bu sabah 1-2 saniyelik takılmalar var.

GTX 750ti giriş seviyesi bir kart değildir. Düzeltme yapmak istiyorum. Orta belki az da olsa üst seviyeye yakın bir ekran kartıdır. Fakat git gide eskimeye başladığı doğrudur.

Videoda bazen 30 fps altına düştüğü görülüyor. Bu da takilmalara sebep olabilir. Hangi ayarlarda oynadığına göre de değişebilir.

GTX 750ti giriş seviyesi bir kart değildir. Düzeltme yapmak istiyorum. Orta belki az da olsa üst seviyeye yakın bir ekran kartıdır. Fakat git gide eskimeye başladığı doğrudur.

Giriş seviye oyun bilgisayarında R7 370 e GTX 950 varsa 750Ti giriş seviyesi bile değil.

Giriş seviyesi bir oyun bilgisayarına, giriş seviyesi bir ekran kartı koyulması gerekmiyor. Bilgisayarın hangi seviyede olduğuna sadece ekran kartına bakarak belirleyemessiniz. O zaman G4400 yanına GTX980 koyalım ve bilgisayar üst düzey bir oyun bilgisayarımı olmuş olsun. O zaman da R7 250'lere ekran kartı demek bile saçma olur. Fakat kart 1080p'de GTA 5'de 30 fps alıyor. Bu arada 30 FPS altına düşüyor dediğin zaman da çözünürlük 1080p'de medium ve high ayarlar. Giriş seviyesi için oldukça iyi değil mi ?

750 ti giriş seviyesi bir kart ki eskidiğini de unutmamak gerek. Gta 5 de fhd 30 fps alıyorsun ama hangi ayarda?

Herhalde senin ekran kartın 750ti. Tıpkı Galatasarayın Feneri her yendiğinde Fenerli taraftarların biz sizi 6-0 yendik demesine benziyor. 750ti giriş seviyesi bir kart iddalaşma.

Herhalde senin ekran kartın 750ti. Tıpkı Galatasarayın Feneri her yendiğinde Fenerli taraftarların biz sizi 6-0 yendik demesine benziyor. 750ti giriş seviyesi bir kart iddalaşma.
Ekran kartım 4670 ve tuttuğum takım Galatasaray, İddialaşmıyorum. Düşüncemi söyledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…