Windows 10 "A Ubisoft server is not available" Hatası

ozantabas

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar! Sosyal'deki ilk mesajım olacak bu. :) Bildiğiniz üzere The Crew'in ücretsiz olmasıyla beraber Uplay hesabımla uzun bir aradan sonra tekrardan giriş yapmaya çalışıyorum. Ama Uplay'in masaüstü uygulaması bağlanamaya çalışıp "A Ubisoft server is not available. Please try again later." gibi bir hata veriyor. DNS değiştirdim, VPN denedim, modemi kapadım açtım, uygulamayı silip yükledim, yönetici olarak çalıştırdım ama nafile. Zaten Uplay'den nefret ederdim, şimdi bildiğiniz kan davalı gibi oldum. Lütfen yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim. (Allah'tan oyun bedava, para verip bu sorunu yaşasam merkezlerini bombalardım herhalde)

Modem arayüzünden uPnP ayarını aktif eder misin ?
Nasıl gireceğim modem arayüzüce? Bu konuda pek bilgim yok, kusura bakmayın. Superonline kullanıyorum modemim superonline tarafından verilen Huawei modemlerden.
(Bu arada telefonumdan mobil internet paylaşıp bilgisayarımdan telefonumun internetine bağlandım ve yine aynı sonucu aldım [Türk Telekom])

Edit: Modem arayüzüne girdim ama uPnP zaten etkin gözüküyor

Herkese merhabalar! Sosyal'deki ilk mesajım olacak bu. :) Bildiğiniz üzere The Crew'in ücretsiz olmasıyla beraber Uplay hesabımla uzun bir aradan sonra tekrardan giriş yapmaya çalışıyorum. Ama Uplay'in masaüstü uygulaması bağlanamaya çalışıp "A Ubisoft server is not available. Please try again later." gibi bir hata veriyor. DNS değiştirdim, VPN denedim, modemi kapadım açtım, uygulamayı silip yükledim, yönetici olarak çalıştırdım ama nafile. Zaten Uplay'den nefret ederdim, şimdi bildiğiniz kan davalı gibi oldum. Lütfen yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim. (Allah'tan oyun bedava, para verip bu sorunu yaşasam merkezlerini bombalardım herhalde)
Windows güvenlik duvarını, uygulama için açtınız mı? Sizden onay istediğinde kabul etmemiş olabilirsiniz.

Hesabından çıkış yapıp Ccleaner gibi bir programla temizleme yapmayı deneyip . Daha sonra tekrar hesabına giriş yapmaya çalışabilir misin.

Hesabından çıkış yapıp Ccleaner gibi bir programla temizleme yapmayı deneyip . Daha sonra tekrar hesabına giriş yapmaya çalışabilir misin.
Eve gidince bunu da deneyeyim. Hay Allah'ım Origin, Steam gibi platformlar varken kimgidip şu Uplay'i kullanıp destek veriyor bu Ubisoft'a aklım almıyor. Nasıl ayakta hala bu adamlar? Kendilerine ulaşabileceğim bir e-posta bile yok!
İşin ağlanacak tarafı da yeni hesap açtıktan sonra mailime attıkları e-posta'daki hesap onaylama linkinin bile kırık çıkması! Ben bile daha iyi site yaparım uleyn sizden diyesim geldi yeminle

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı