İzmit Delisi Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #21 alpermcr69 dedi: Başlangıç onarımı değil sağındaki güncellemeler ile alakalı olanı yap. Genişletmek için tıkla... Sadece bilgisayarı kapat ile gelişmiş seçenekler var.
alpermcr69 dedi: Başlangıç onarımı değil sağındaki güncellemeler ile alakalı olanı yap. Genişletmek için tıkla... Sadece bilgisayarı kapat ile gelişmiş seçenekler var.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #22 İzmit Delisi dedi: Sadece bilgisayarı kapat ile gelişmiş seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş onarım denişim başta pardon başlangıç omarmaya kadar gel sonra sağa kaydır.
İzmit Delisi dedi: Sadece bilgisayarı kapat ile gelişmiş seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş onarım denişim başta pardon başlangıç omarmaya kadar gel sonra sağa kaydır.
İzmit Delisi Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #23 alpermcr69 dedi: Gelişmiş onarım denişim başta pardon başlangıç omarmaya kadar gel sonra sağa kaydır. Genişletmek için tıkla... Onarmaya aldım sonra tanımlama yapıyor. Aynı hata alıyor. Şu şekilde Dosya Ekleri IMG_20231112_002850.jpg 63,4 KB · Görüntüleme: 17
alpermcr69 dedi: Gelişmiş onarım denişim başta pardon başlangıç omarmaya kadar gel sonra sağa kaydır. Genişletmek için tıkla... Onarmaya aldım sonra tanımlama yapıyor. Aynı hata alıyor. Şu şekilde
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #24 İzmit Delisi dedi: Onarmaya aldım sonra tanımlama yapıyor. Aynı hata alıyor. Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Sağda güncellemeleri kaldır var en son ki güncellemeyi kaldırın oradan.
İzmit Delisi dedi: Onarmaya aldım sonra tanımlama yapıyor. Aynı hata alıyor. Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Sağda güncellemeleri kaldır var en son ki güncellemeyi kaldırın oradan.
İzmit Delisi Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #25 alpermcr69 dedi: Sağda güncellemeleri kaldır var en son ki güncellemeyi kaldırın oradan. Genişletmek için tıkla... Kalite mi özellik mi?
alpermcr69 dedi: Sağda güncellemeleri kaldır var en son ki güncellemeyi kaldırın oradan. Genişletmek için tıkla... Kalite mi özellik mi?
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #26 İzmit Delisi dedi: Kalite mi özellik mi? Genişletmek için tıkla... 2 side aynı anda mı kuruldu? Eğer öyleyse özellik çözülmezse kalite yi de kaldırın.
İzmit Delisi dedi: Kalite mi özellik mi? Genişletmek için tıkla... 2 side aynı anda mı kuruldu? Eğer öyleyse özellik çözülmezse kalite yi de kaldırın.
İzmit Delisi Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #27 alpermcr69 dedi: Güncelleme olduktan sonra bilgisayar açılmıyor mu yoksa sadece güncelleme hatamı veriyor. Genişletmek için tıkla... Toplu guncelleştirme ön izlemesi ve güncellestirme (KB5031445)
alpermcr69 dedi: Güncelleme olduktan sonra bilgisayar açılmıyor mu yoksa sadece güncelleme hatamı veriyor. Genişletmek için tıkla... Toplu guncelleştirme ön izlemesi ve güncellestirme (KB5031445)
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #28 İzmit Delisi dedi: Toplu guncelleştirme ön izlemesi ve güncellestirme (KB5031445) Genişletmek için tıkla... O güncellemeyi kaldırın hocam.
İzmit Delisi dedi: Toplu guncelleştirme ön izlemesi ve güncellestirme (KB5031445) Genişletmek için tıkla... O güncellemeyi kaldırın hocam.
İzmit Delisi Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #29 alpermcr69 dedi: O güncellemeyi kaldırın hocam. Genişletmek için tıkla... Kalite ile özellik diye ayırıyor ama sizi de sıktım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
alpermcr69 dedi: O güncellemeyi kaldırın hocam. Genişletmek için tıkla... Kalite ile özellik diye ayırıyor ama sizi de sıktım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #30 İzmit Delisi dedi: Kalite ile özellik diye ayırıyor ama sizi de sıktım kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla... Ne sıkması hocam estağfurullah 2 side kaldırın sonradan tekrar kurarsınız sıkıntısızca zaten.
İzmit Delisi dedi: Kalite ile özellik diye ayırıyor ama sizi de sıktım kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla... Ne sıkması hocam estağfurullah 2 side kaldırın sonradan tekrar kurarsınız sıkıntısızca zaten.