Windows 10 Acer touchpad driver

eye35yoldaş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün windows 10 single language kurdum önceden çalışan farem ( touchpad ) şimdi çalışmıyor imleç dahi gözükmüyor yardımlarını bekliyorum . Teşekkürler
@THE_MILLER @Recep Baltaş

Cevabı olan yok mu arkadaşlar 1 saattir çözüm bulamadım. Fare kilitli de değil.

İmleç gözükmüyorsa sıkıntı başka bence. Windows kurulumundan sonra, ek olarak sürücü kurdun mu hiç ?

Kurmadım abi . Ne kurmam gerekiyor?

Daha doğrusu mouse driver mı yüklemem gerek?

Dostum benim cihazda Synaptics touchpad var. Driver güncellemesi gerekiyor. Ancak maalesef henüz Win10 için verilmedi. İndirip güncelledim ancak hala sorunlu çünkü indirdiğim eski versiyonmuş. Win 10 dan sonra böyle oldu. Bendeki sorun da touchpad var ama scroll'u aktif değil.

Teşekkürler ahbap. Gerçekten bir an donanımsal sorun olduğunu düşünmüştüm. Şimdi hiç kullanamıyorum, bende o zaman indireyim az da olsa çalışsa bare. Tekrardan hepinize teşekkürler.

Teşekkürler ahbap. Gerçekten bir an donanımsal sorun olduğunu düşünmüştüm. Şimdi hiç kullanamıyorum, bende o zaman indireyim az da olsa çalışsa bare. Tekrardan hepinize teşekkürler.
Bol şans umarım işini görür

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…