eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 14 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Mesela Chrome acinca ilk once beyaz olur sonra acilir ya onu siyah yapabilir miyim? Goz almamasi icin.
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Mesela Chrome acinca ilk once beyaz olur sonra acilir ya onu siyah yapabilir miyim? Goz almamasi icin.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 14 Ağustos 2022 #2 eleutherios75 dedi: Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Mesela Chrome acinca ilk once beyaz olur sonra acilir ya onu siyah yapabilir miyim? Goz almamasi icin. Genişletmek için tıkla... Siyah tema ve renk paketi seçin olur ben Edge kullanıyorum dediğin gibi.
eleutherios75 dedi: Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Mesela Chrome acinca ilk once beyaz olur sonra acilir ya onu siyah yapabilir miyim? Goz almamasi icin. Genişletmek için tıkla... Siyah tema ve renk paketi seçin olur ben Edge kullanıyorum dediğin gibi.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 14 Ağustos 2022 #3 zeki1981 dedi: Siyah tema ve renk paketi seçin olur ben Edge kullanıyorum dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... Dark modda zaten, chrome için demiyorum yanlız spotify içinde geçerli
zeki1981 dedi: Siyah tema ve renk paketi seçin olur ben Edge kullanıyorum dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... Dark modda zaten, chrome için demiyorum yanlız spotify içinde geçerli
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 14 Ağustos 2022 #4 eleutherios75 dedi: Dark modda zaten, Chrome için demiyorum yalnız Spotify içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Bunu tek noktadan yapamazsınız. Her yazılım için siyah tema aramanız lazım.
eleutherios75 dedi: Dark modda zaten, Chrome için demiyorum yalnız Spotify içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Bunu tek noktadan yapamazsınız. Her yazılım için siyah tema aramanız lazım.