- Ekran kartı
- RTX 2060
- Anakart
- Asus B660M-K D4
- İşlemci
- i5 12400F
Windows 10 bilgisayarımı açtığımda, karşıma klavye düzeninizi seçin çıktı. Türkçe Q'ya bastığımda sorun gider ve kişisel bilgisayarınızı kapatın çıktı, ne yapmam gerek bu durumda?
Denedim işe yaramıyor her defasında aynı sayfaya yönlendiriyor.Kişisel bilgisayarınizi kapatın deyip tekrar açın sistemi.
Başlangıç onarma bilgisayarınızı onarmadı hatası aldım.Sorun gider kısmından başlangıç onarma deneyin.
Yine gelişmiş seçeneklere veya bilgisayarı kapatmaya yönlendiriyor beni.Sorun gider kısmından başlangıç onarma deneyin.
Hepsini denedim ancak sonuç alamadım.Güncelleştirmeleri kaldir kısmından en son kalite güncelleştirmesini kaldırmayı deneyin. Olmazsa, geri yükleme noktası mevcutsa sistemi o güne geri yükleyin.
Hiçbir şekilde verilerimi kurtaramaz mıyım yaklaşık 30gb fotoğraf var hepsini nasıl kurtarabilirim?Temiz kurulum yolu gözüküyor o zaman...
Temiz kurulum yolu gözüküyor o zaman...
Hiçbir şekilde verilerimi kurtaramaz mıyım yaklaşık 30GB fotoğraf var hepsini nasıl kurtarabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.