Windows 10 açıldıktan sonra hemen donuyor

GeceninMaymunu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Üreticisi : Asus
Sistem Modeli : X550JX
(+8 gb ram)
Meslek
çırak
Sevgili Technopat sosyal halkı, Windows 10 bilgisayarım şu anda başlıkta görmüş olduğunuz sorunla karşı karşıya. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü "güvenli mod" ile normal bir şekilde açabiliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sevgili Technopat sosyal halkı, Windows 10 bilgisayarım şu anda başlıkta görmüş olduğunuz sorunla karşı karşıya. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü "güvenli mod" ile normal bir şekilde açabiliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
İnternet ile güvenli mod'u açıp CMD yönetici olarak çalıştır. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth ve sfc /scannow yazıp sistemi yeniden başlat.

Düzelttim mesajı, DISM komudu için internet gerekli.

İnternet ile güvenli Mod'u açıp CMD yönetici olarak çalıştır. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth ve sfc /scannow yazıp sistemi yeniden başlat.

Daha ilk komuttan hata verdi bir şey indirmem gerekiyorsa indireyim.

20231215_194808.jpg

Bir saniye hocam.

İnternet ile güvenli Mod'u açıp CMD yönetici olarak çalıştır. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth ve sfc /scannow yazıp sistemi yeniden başlat.

Bazı sıkıntıları düzelttiğini söylemişti ama hala düzelmedi başka bir çözümün yoksa format atacağım hocam.

Son düzenleme:
Bir saniye hocam.

Bazı sıkıntıları düzelttiğini söylemişti ama hala düzelmedi başka bir çözümün yoksa format atacağım hocam.
İnternetle açtığın halde dism ve sfc üstüne hala çalışmıyorsa biraz ilginç.
Format USB'si hazırlayın en doğrusu olur. Dosyaları kaybetmemek için format esnasında Yükselt seçeneğini seçmeni öneririm.

İnternetle açtığın halde DISM ve SFC üstüne hala çalışmıyorsa biraz ilginç.
Format USB'si hazırlayın en doğrusu olur. Dosyaları kaybetmemek için format esnasında yükselt seçeneğini seçmeni öneririm.

Oyle yaptım gülüm yardımın için çok teşekkür ederim yine de😘

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı