Aslan Amca Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #1 MSI G41M-P33 combo anakartım var Windows logosu geldikten sonra USB portları çalışmıyor. BIOS ayarlarından bütün USB ile ilgili seçenekleri enabled yaptım fakat yine de çalışmıyor.
MSI G41M-P33 combo anakartım var Windows logosu geldikten sonra USB portları çalışmıyor. BIOS ayarlarından bütün USB ile ilgili seçenekleri enabled yaptım fakat yine de çalışmıyor.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #2 Format atmayı dener misiniz? Bende düzelmişti. Artı 0 Eksi
yldzemir Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #3 Kasanın on kısmı yerine arkadan 2.0 kullanmayı dener misin Artı 0 Eksi
KS KS Aslan Amca Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #4 yldzemir dedi: Kasanın on kısmı yerine arkadan 2.0 kullanmayı dener misin Kasanın üzerinde bulunan bütün portları denedim Genişletmek için tıkla... Anil26 dedi: Format atmayı dener misiniz? Bende düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Format diski oluşturdum ancak bu sefer de Windows logosunda kilitleniyor birkez daha sıfırdan format diski oluşturup deneyeceğim Artı 0 Eksi
yldzemir dedi: Kasanın on kısmı yerine arkadan 2.0 kullanmayı dener misin Kasanın üzerinde bulunan bütün portları denedim Genişletmek için tıkla... Anil26 dedi: Format atmayı dener misiniz? Bende düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Format diski oluşturdum ancak bu sefer de Windows logosunda kilitleniyor birkez daha sıfırdan format diski oluşturup deneyeceğim
yldzemir Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #5 D Aslan Amca dedi: Format diski oluşturdum ancak bu sefer de Windows logosunda kilitleniyor birkez daha sıfırdan format diski oluşturup deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Diskiniz eskimi Windows logosunda takılıyorsa bad sector yemiş olabilir buda uzun iş Artı 0 Eksi
D Aslan Amca dedi: Format diski oluşturdum ancak bu sefer de Windows logosunda kilitleniyor birkez daha sıfırdan format diski oluşturup deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Diskiniz eskimi Windows logosunda takılıyorsa bad sector yemiş olabilir buda uzun iş
KS KS Aslan Amca Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #6 yldzemir dedi: D Diskiniz eskimi Windows logosunda takılıyorsa bad sector yemiş olabilir buda uzun iş Genişletmek için tıkla... evet eski Artı 0 Eksi
yldzemir dedi: D Diskiniz eskimi Windows logosunda takılıyorsa bad sector yemiş olabilir buda uzun iş Genişletmek için tıkla... evet eski