B bilgicbahri Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #1 Windows 10'unu yükledim fakat aşağıdaki açıldıktan belli bir süre sonra bu hatalar geliyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 180,8 KB · Görüntüleme: 369
Celik2TR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 87 4 Aralık 2020 #2 bilgicbahri dedi: Windows 10'unu yükledim fakat aşağıdaki açıldıktan belli bir süre sonra bu hatalar geliyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan bilgisiyarda atılan format yanlış olabilir çünkü eksik veya eski bir sistem dosyası barındırıyor windows da bu dosyaları başlattığı zaman sistem dosyaları çakışıyor. Ve bu hata ekranlarını alıyorsunuz.
bilgicbahri dedi: Windows 10'unu yükledim fakat aşağıdaki açıldıktan belli bir süre sonra bu hatalar geliyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan bilgisiyarda atılan format yanlış olabilir çünkü eksik veya eski bir sistem dosyası barındırıyor windows da bu dosyaları başlattığı zaman sistem dosyaları çakışıyor. Ve bu hata ekranlarını alıyorsunuz.