Çözüldü Windows 10 Açılırken "0xc0000428" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

backtrack

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bilgisayarımda Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum. Bugün bilgisayar açılırken mavi ekran hatasıyla birlikte bir hata kodu ile karşılaştım.

Bahsettiğim hata kodu "0xc0000428 dijital imza sorunu"
Bilgisayarınızın onarılması gerekiyor dediği için Microsoft'un sitesinden güncel Windows 10 Disk Yansıma dosyasını indirdim ve Rufus programı ile hazır hale getirdim.
Fakat bilgisayarı boot etmeye çalıştığımda, bilgisayarı açarken karşıma çıkan hata beni tekrar karşılıyor.
Sorunumu yazılı olarak anlatamadığımı düşündüğüm için video yükledim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sonuç olumlu oldu mu? Denemediğim tek yöntem Recep hocamın cevabı oldu, merak içerisindeyim.

Maalesef, sorunun kaynağının yazılımsal olarak değil donanımsal olarak olduğunu anladım ben. ASUS servisinin geri dönütüde anakartınızda arıza var şeklinde oldu. Servis raporunun ne kadar doğru olduğu tartışılır. 1 yıl kadar bilgisayarımı düzeltmeye çalıştım ama en son güç tuşuna bastığımda ekrana ASUS logosu bile gelmiyordu ve BIOS açılmıyordu. Bilgisayarımı emekli etmek zorunda kaldım bu sorun yüzünden
Boot modunu ve güvenlik modunu değiştirerek deneyebilirsin. Bende işe yarıyordu çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…