Windows 10 açılırken siyah ekran

Luuks

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarım açılıyor ancak Windows 10 siyah gözüküyor. Windows'un bozulduğuna eminim çünkü bir yerlere tıkladığımda küçük de olsa tarayıcının bir bölümü gözüktü. Bu sorunu nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare imleci gözüküyorsa son güncellemeyle alakalı, görev yöneticisinden herhangi bir işleme sağ tıklayıp dosya konumunu açtıktan sonra oradan bir klasör bulup yeni pencerede aç yapıp bekleyin biraz sonra geliyor başlat ve masaüstü.

Evet, imleç gözüküyor, hatta bir yerlere tıklanıyor. Deneyeyim hemen.

Yeni güncellemeyi yüklememeli miyiz? Yani yeni güncelleme hatalı mı?

Yeni güncellemeyi yüklememeli miyiz? Yani yeni güncelleme hatalı mı?
Bilmiyorum bende de aynisi oldu 2 gun ugrastim store acilmiyor falan ancak boyle cozdum baslarda oturum kapat ac ise yariyordu sonra o da gitti.

Görev Yöneticisi vs. hiç bir yer gözükmüyor onun için yapamadım, yanlış bir şey yaparım diye korktum ayrıca. Kalıcı bir çözüm var mı acaba?

Görev Yöneticisi vs. hiçbir yer gözükmüyor onun için yapamadım, yanlış bir şey yaparım diye korktum ayrıca. Kalıcı bir çözüm var mı acaba?

Dedigimi yaptiktan sonra gorev yoneticisinden paket yukleyicisi mi ne var onu kapatin o bozuyor. Ayrica gorev yoneticisini CTRL + alt + delete ile acabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…