Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 9 Temmuz 2018 #1 Windows 10 Pro yüklü laptopta açılırken siyah ekranda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2018
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 9 Temmuz 2018 #2 Hangi ekrandan sonra siyah ekran geliyor? Windows logosundan sonra mı? Ayrıntılı şekilde belirt lütfen.
Hangi ekrandan sonra siyah ekran geliyor? Windows logosundan sonra mı? Ayrıntılı şekilde belirt lütfen.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 9 Temmuz 2018 #3 Yalnız mouse imleci gösteriyor ctrl + alt + del yaptım Task Manager açılmadı. ForAnAngeL dedi: Hangi ekrandan sonra siyah ekran geliyor? Windows logosundan sonra mı? Ayrıntılı şekilde belirt lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet windows logosundan sonra ForAnAngeL dedi: Hangi ekrandan sonra siyah ekran geliyor? Windows logosundan sonra mı? Ayrıntılı şekilde belirt lütfen. Genişletmek için tıkla... Şu an güncellenmedi güncellemer hatası aldım @Ali Güngör @Recep Baltaş @MWarfare @Pantheon Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2018
Yalnız mouse imleci gösteriyor ctrl + alt + del yaptım Task Manager açılmadı. ForAnAngeL dedi: Hangi ekrandan sonra siyah ekran geliyor? Windows logosundan sonra mı? Ayrıntılı şekilde belirt lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet windows logosundan sonra ForAnAngeL dedi: Hangi ekrandan sonra siyah ekran geliyor? Windows logosundan sonra mı? Ayrıntılı şekilde belirt lütfen. Genişletmek için tıkla... Şu an güncellenmedi güncellemer hatası aldım @Ali Güngör @Recep Baltaş @MWarfare @Pantheon